Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 6

Így folytatódik A korona: itt van minden, amit az utolsó részekről tudunk

2023. november 21.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat királyi család a korona
Így folytatódik A korona: itt van minden, amit az utolsó részekről tudunk
© Instagram/@thecrownnetflix

A korona folytatása december 14-én érkezik, összegyűjtöttük a legfontosabb információkat. 


Már nem kell sokat várni A korona utolsó epizódjaira, hiszen pár héten belül befejeződik a sorozat. Az első 4 epizód már elérhető a Netflixen, most pedig eláruljuk, mire lehet számítani a folytatásban. 

Hogyan folytatódik A korona? 

Az alkotók a sorozat utolsó évadát két részre osztották, az éved eleje Diana hercegné és Dodi Fayed kapcsolatával foglalkozott. Bemutatta, hogy milyen szálak fűzték őket egymáshoz, így a 4.epizód a walesi hercegné temetésével ért véget. 

A történet ezután a 2000-es években követi tovább a királyi család életét. Az információk szerint 2005-ben, Károly király és Kamilla királyné esküvőjével ér majd véget. Nagy valószínűséggel lesz benne időugrás, hiszen lecserélik a Vilmos herceget és Harry herceget alakító színészeket, emellett új szereplő is csatlakozik a sorozathoz, aki Katalin hercegnét alakítja. 

Milyen eseményeket fogunk látni? 

A 2000-es évek eleje már kevésbé volt botrányos a királyi család számára, mint mondjuk a ’90-es évek. De azért unalmasnak sem nevezhető. Látni fogjuk Erzsébet királynő jubileumát, azt, ahogyan Vilmos herceg megismerkedik Katalinnal, illetve Harry herceg botrányos halloweeni kosztümjét. 

Nagy valószínűséggel szomorú pillanatok is lesznek, Margit hercegnő és Erzsébet királyné mindketten 2002-ben hunytak el. A haláluk valamilyen módon ábrázolva lesz. 

Kik szerepelnek benne? 

Visszatérnek a jól ismert színészek, akik az ötödik és hatodik évadban alakították a királyi család tagjait. Ahogyan már említettünk, Harry herceget és Vilmos herceget új színészek fogják alakítani

Lesz következő évad? 

Sajnos a 6. évad lesz az utolsó, Peter Morgan már nem tervezi folytatni a sorozatot. Éppen ezért az még véget ér azelőtt, hogy Károly király trónra kerülne. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves