Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hatodik évad

Hivatalos: A korona színésze biztosan nem tér vissza a 6. évadra

2022. november 21.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix sorozat fiatal színészek színész a korona
Hivatalos: A korona színésze biztosan nem tér vissza a 6. évadra
© Fotó: instagram/@thecrownnetflix

A korona 5. évadában Dominic West fia, Senan alakítja Vilmos herceget. A színész most elárulta, hogy a gyerekszínész miért nem szeretne visszatérni a folytatásra. 


A korona legújabb évada sok meglepetést okozott, és hatalmas sikert aratott. Bár továbbra is erősek a kritikák, a szériát forgatják tovább, legutóbb azokat a jeleneteket vették fel, melyek Diana hercegné balesetéhez vezettek. 

A Vilmos herceget alakító színész nem szeretne visszatérni a folytatásra

Dominic West, aki Károlyt alakítja az 5. évadban egy interjúban elárulta, hogy a fia nem szeretne szerepelni a következő évadban. Senan Vilmos herceget játszotta ebben a szezonban, a forgatás pedig sokszor megviselte. Voltak jelenetek, melyek nagyon felzaklatták, főleg azok, amelyeket az évad második felében láthattak a nézők.

A színész elárulta, hogy nem szerette nézni, amikor a fiának sírnia kellett, ez őt is megviselte. Az pedig tovább nehezítette a dolgokat, hogy sokkal nagyobb nyomást érzett amiatt, hogy a fiával kell dolgoznia. Ennek ellenére nagyon büszke rá. 

Imádtam nézni, ahogy játszik. Csodálatos volt, de amikor nagyon érzelmessé vált, az furcsa volt. 

A színész elárulta, hogy Senan maga döntött úgy, hogy nem folytatja, amit ő teljesen megértett. A nehezebb jelenetek ellenére a fia imádta a forgatást, és nagyon jó kapcsolatot épített ki a színészekkel. Amiért nagyon hálás a kollégáinak is. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves