Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW SEASON

Fotók: Ők alakítják Harry és Vilmos herceget A korona legújabb évadában

2023. március 06.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix sorozat harry herceg királyi család Vilmos herceg a korona
Fotók: Ők alakítják Harry és Vilmos herceget A korona legújabb évadában
© Julian Parker / Getty Images

A korona 6. évadát még jelenleg is forgatják, és először mutatták meg, hogy kik alakítják Harry herceget és Vilmost. 


A korona 5. évada sok szempontból felháborodást okozott, a következő szezont pedig már a forgatás elkezdésekor bírálták. Ennek ellenére a Netflix nem függesztette fel a munkálatokat, egyes jelenetek rögzítése még jelenleg is zajlik. 

Új színészek csatlakoztak A korona következő évadához

A korona hatodik, befejező évadát még sok rejtély övezi. A történet továbbra is a ’90-es években játszódik, de már találtak színésznőt Katalin hercegné szerepére is. Meg Bellamy alakítja majd a fiatal walesi hercegnét. Ebből egyértelmű, hogy valamilyen módon szó lesz Vilmos és Katalin kapcsolatáról.

Most új forgatási fotók jelentek meg, a stáb Greenwich-ben vett fel jeleneteket. A felvételek alapján éppen Erzsébet királynő és Fülöp herceg 1997-es aranylakodalmát rögzítették. Imelda Staunton, aki a királynőt alakítja, ugyanolyan kék kosztümöt viselt, mint az uralkodó évtizedekkel ezelőtt. 

a-korona-2023
Fotó: Tim Graham / Getty Images

A jelenet több szempontból is fontos, mivel a valóságban ez volt az első alkalom, hogy az egész királyi család nyilvánosan mutatkozott Diana hercegné temetése után. A fotókon láthatjuk az ötödik évadban megismert színészeket, ám Vilmos herceget és Harry herceget már idősebb színészek alakítják

Vilmos herceget Ed McVey alakítja, Rufus Kampa szintén a walesi herceget formálja meg az új szezonban, ő a fiatalabb verzióját. Harry herceg is idősebbként jelenik meg, a hatodik évadban Luther Ford színész vette át a karaktert. Ám az esetleges időugrások miatt, itt is lehet majd csere

A premier dátumát még nem jelentette be a Netflix, de leghamarabb 2023 végén érkezhet a 6. évad. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves