Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Királyi család

Új fotók láttak napvilágot A korona 6. évadának forgatásáról

2022. november 22.

2 perc olvasás

ELLE

sorozat erzsébet királynő királyi család a korona
Új fotók láttak napvilágot A korona 6. évadának forgatásáról
© Getty Images/Jeff Spicer

A korona új évadában visszamennek az időben.


Új fotók láttak napvilágot A korona 6. évadának a forgatásáról! A nézők egy időugrásnak lehetnek majd a szemtanúi, ugyanis a sorozat 1945-be fog visszakalauzolni minket, amikor május 8-án Erzsébet királynő és Margit hercegnő kiosontak a palotából a német kapituláció napján. 

Hatalmas esemény

Viola Prettejohn és Beau Gadsdon színésznők úgy sétáltak London utcáin, mint a  tizenéves Erzsébet királynő és Margit hercegnő. Úgy tűnt, hogy a híres VE-napot játssza újra, amikor a nép a  szövetséges hatalmak győzelmét és a második világháború végét ünnepelte. A jelentős esemény során tömegek rohantak ki London utcáira, és ritka pillanat volt, hogy a  fiatal királyi családtagokat is kiengedték a Buckingham-palotából, hogy csatlakozzanak hozzájuk.

Nincsenek valódi fotók 

A valódi eseményen nincsenek fotók, ahol Erzsébet és Margit feltűnnének, de való igaz, hogy az akkoriban még kamaszlányok tényleg együtt ünnepeltek a tömeggel. Az Independent jelentése szerint a hercegnők engedélyt kaptak a szüleiktől, és egy gárda kísérte őket végig.

Így maradt láthatatlan

Erzsébet királynő korábban bevallotta, hogy féltek a húgával attól, hogy az eseményen felismerik őket, ezért a sapkáját a szeméig lehúzta. Erzsébet akkor végig egyenruhát viselt, ugyanis ő is dolgozott a háború alatt. Margit hercegnő még csak 14 éves volt 1945-ben. A fotók a  Daily Mail oldalán ide kattintva  megtekinthetők. 

Íme, egy valódi kép 1945-ből

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves