Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

The Crown

Elképesztő fotók szivárogtak ki A korona 6. évadának forgatásáról

2023. március 11.

2 perc olvasás

ELLE

képek sorozat Vilmos herceg a korona Katalin hercegné
Elképesztő fotók szivárogtak ki A korona 6. évadának forgatásáról
© Instagram/ The Crown

A korona 6. évada bemutatja Katalin hercegné és Vilmos herceg szerelmének a történetét! 


Már mindenki izgatottan várja A korona 6. évadát! A képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a sorozat Katalin hercegné és Vilmos herceg megismerkedésének több mozzanatát is be fogja mutatni. A házaspár még a Szent András Egyetemen ismerkedett meg egymással, először barátok voltak, majd rájöttek, hogy szerelmesek egymásba. 

Itt forgatnak

A forgatások jelenleg Skóciában zajlanak, a Szent András Egyetemen. A fiatal Vilmos herceget Ed McVey alakítja, Katalin hercegnét pedig Meg Bellamy. A képek egy olyan jelenetet mutatnak be, amikor Vilmos és Katalin is futnak, majd elhaladnak egymás mellett. A pár nagyjából egy évig csak közeli barátságot ápolt. Korábban Vilmos herceg bevallotta, hogy félénk volt, és először nem mert bemutatkozni a jövendőbeli feleségének. 

Íme, egy fotó

Splashnews.com

A többi fotót ide kattintva nézheted meg. 

Az utolsó évad

A rajongók legnagyobb bánatára a 6. évaddal véget for érni a népszerű sorozat. A korona utolsó évada az 1990-es évek végét és a 2000-es évek elejét fogja bemutatni a nézőknek. Diana hercegné tragikus balesetét nem fogják bemutatni, csak a halála következményeire fognak fókuszálni. A sorozatban nagy valószínűséggel szó fog esni az iraki háborúról, valamint a 2001. szeptember 11-ei terrortámadásokról.  Szintén ebben az időintervallumban hunyt el Erzsébet királynő édesanyja és húga is. 

A tervek szerint A korona 6. évada 2023 őszén tér vissza a Netflixre.

Kritika is van bőven

Tavaly ősszel A korona 6. évada rengeteg kritikát kapott Diana hercegné közeli hozzátartozóitól. Simone Simmons, a walesi hercegnő egyik közeli barátja nevezte szadistának és gonosznak A korona következő évadát. A közeli ismerős szerint a széria miatt Vilmos herceg és Harry herceg újra át kell, hogy éljék a fájdalmat, amelyet az édesanyjuk elvesztése okozott nekik. 

 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves