Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

The Crown

„Természetesen fikció” - Megszólalt A korona sztárja a botrány után

2022. november 09.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat színésznő a korona Elizabeth Debicki
 „Természetesen fikció” - Megszólalt A korona sztárja a botrány után

Megérkezett A korona legújabb évada a Netflix felületére, most a Diana hercegnét alakító Elizabeth Debicki mondta el a véleményét a sorozatról.


Kétségtelen, hogy az utóbbi időben A korona című sorozat egyre több kiritikát kap. Sokan botrányosnak tartják, hogy az alkotók újra felelevenítenek bizonyos történéseket. Most megszólalt a Diana hercegnét alakító színésznő, és elmondta, hogy mit gondol a sorozatról.

Elizabeth Debicki nem gondolkozott azon, hogy elfogadja a szerepet

A színésznő két évvel ezelőtt kapta meg a szerepet, előtte Emma Corrin alakította Diana hercegnét A korona negyedik évadában. A színésznő a The Guardiannek adott interjúban elárulta, hogy egy pillanatig sem gondolkozott, hogy elfogadja a szerepet.

Évek óta néztem a sorozatot, és imádtam. Tudtam, hogy olyan emberekkel fogok dolgozni, akik elképesztően intelligensek, és érzékenyek abból a szempontból, hogy miként alkotják meg a forgatókönyvet és hoznak döntéseket. Szóval sosem éreztem, hogy instabil lenne alattam a talaj. 

A sorozatot az elmúlt évadok során is sokszor kritizálták már, voltak, akik egyenesen követelték, hogy minden epizód előtt szerepeljen a kitalált történet felirat. Ennek ellenére az alkotók ezt nem teljesítették. Bár manapság az ötödik évad kapcsán egyre többször kerül elő az említett kérés. Most a színésznő elmondta, hogy ő miként vélekedik a sorozatról. 

Úgy értem, természetesen fikció. Úgy érzem a közönség tudja ezt, mert itt vannak a színészek, akik szerepet játszanak. Soha nem néztem úgy A koronát, hogy azt gondoltam, ez egy dokumentumfilm, vagy, amit látok, az a valóság.

Ennek ellenére a színésznő megérti, az emberek gondolatait, indulatait. Olyan időszakot dolgoz fel a sorozat, amiről már sokszor szó esett, de fontosnak tartja elmondani, hogy a legnagyobb tisztelettel nyúltak hozzá a karakterekhez és a történethez


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves