Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PREMIEREK

A 7 legjobban várt premier májusban

2023. május 03.

3 perc olvasás

ELLE

Netflix filmek hbo max mozi sorozatok a Bridgerton család
A 7 legjobban várt premier májusban
© Instagram/@bridgertonnetflix

Nagyon erős hónapnak ígérkezik a május, akár a streaming szolgáltatókat, akár a mozit vesszük alapul, ám a Bridgerton rajongók örülhetnek a legjobban! Mutatjuk a májusi premiereket!


Régen várt folytatásokkal kedveskednek a streaming szolgáltatók, különösen a Netflix a Bridgerton spinoffal, de az év legjobban várt romantikus sztorijáért is megéri majd beülni a moziba. Íme, a májusi premierek!

Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet  (Netflix - május 4.)

Bridgerton rajongóként biztos vártad már ezt a hónapot! Hamarosan megpillanthatod a fiatal Sarolta királynét, és megismerheted felemelkedésének, valamint György királlyal való szerelmének történetét. Minden bizonnyal romantikus és forró jelenetekben gazdag spin-off elé nézünk. A jól ismert főszereplő, Golda Rosheuvel mellett India Amarteifio színésznő alakítja majd a fiatal Sarolta királynét!

Nagy Katalin - A kezdetek 3. évada (HBO Max - május 12.)

A Nagy Katalin rajongók is végre pezsgőt bonthatnak, mert hamarosan újra láthatják imádott kosztümös sorozatukat! Tudod, miből nem lesz várhatóan hiány ebben a történelmileg nem teljesen hű, viszont szörnyen szórakoztató sztoriban? Poénokból és pikáns jelenetekből! Katalin és Péter aktívan dolgoznak a házasságuk megmentésén, sőt, Katalin koronájáért, mivel a nép egyre kevésbé szívleli.

The Kardashians 3. évada (Disney+ - május 25.)

Készen állsz egy újabb fejezetre a Kardashian-családdal? Ugyanis a kamerák visszatérnek az egyik legfelkapottabb család házába, hogy közvetítsék Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall és Kylie örömeit és bánatait, miközben folyamatosan egyensúlyoznak az anyaság és a karrier között, gyakran vitáznak, de végül, a nehéz időkben mégiscsak számíthatnak egymásra.

Anne Frank bújtatója (Disney+ - május 2.)

Anne Frank története az egész világot lenyűgözte, és most egy különleges szemszögből közelítették meg! Az igaz történeten alapuló sorozat Miep Giesről, egy fiatal, titkárnőről szól, aki Otto Frankot és családját bújtatta a nácik elől a második világháború alatt. Miep és férje, Jan majdnem két éven át védelmezte őket. Ez a történet Miep hihetetlen bátorsága, és lelki ereje előtt tiszteleg.

Könyvklub: A következő fejezet (mozi – május 11.)

Újabb fantasztikus folytatásnak néznek elébe a Könyvklub szerelmesei. A nézők elbűvölésére Jane Fonda, Diane Keaton, Mary Steenburgen, és Candice Bergen jelentkezik. Ezúttal a négy legjobb barátnő Olaszországba viszi könyvklubját egy leánybúcsú apropóján. Természetesen a csajos, bulis kiruccanásból életre szóló kaland lesz. Nem is csoda, mert az események elszabadulnak, és meglepő titkokra derül fény…

A kis hableány (mozi – május 25.)

A szenvedésed ezennel véget ér, és nem kell tovább várnod A kis hableány legújabb változatára! A történetet mind ismerjük: a kalandokra vágyó Ariel (Halle Bailey) szerelmes lesz Eric hercegbe, így alkut köt a gonosz tengeri boszorkánnyal, Ursulával (Melissa McCarthy), hogy adjon neki lábakat, de ezzel veszélybe sodorja apja, Triton király (Javier Bardem) birodalmát. De hiába ismerjük a mesét, attól még ugyanolyan elragadó, romantikus, és varázslatos!

Ráadásszerelem (mozi - május 25.)

Minden Outlander rajongó imádni fogja ezt a filmet, mivel Sam Heughan játssza az egyik főszereplőt. A romantikus történet másik központi alakja Mira Ray (Priyanka Chopra), aki még mindig a vőlegénye halála miatt kesereg, és megnyugvást talál abban, ha szerelmes SMS-eket küld kedvese régi telefonszámára. Nem veszi észre, hogy a számot újra kiadták, méghozzá Rob Burns újságírónak, akit elbűvöl az üzeneteivel.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves