Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW SERIES

Hamarosan sorozat készül az Alkonyatból, itt vannak a részletek

2023. április 20.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat Alkonyat bejelentés filmsorozat
Hamarosan sorozat készül az Alkonyatból, itt vannak a részletek
© IMDb.

A Harry Potter után újabb könyvsorozatot terveznek ismét megfilmesíteni, így hamarosan visszatér az Alkonyat. 


A legelső Alkonyat-film 2008-ban került a mozikba, és hatalmas sikert aratott. A stúdió ezért megfilmesítette az egész regénysorozatot, az utolsó könyvből két film is készült. A vámpíros történet emellett elindított egy új divathullámot, a hatására rengeteg fantasy regényt vittek vászonra. Talán pont ezért meglepő, hogy sorozatot szeretnének belőle. 

Jön az Alkonyat-sorozat

Az HBO és a Warner pár héttel ezelőtt jelentették be, hogy egy Harry Potter témájú sorozat kifejlesztésén dolgoznak. A projekt kiemelten fontos a stúdiónak, nagyjából 10 évre terveznek vele. Az évadok egy könyvet fognak feldolgozni. Ezek után szivárgott ki, hogy a Lionsgate, ami jelenleg is birtokolja a jogokat, tárgyalásokat kezdett az Alkonyat-sorozat kapcsán. 

Az eredeti filmek hatalmas hasznot hoztak a stúdiónak, így részükről érhető, hogy szeretnék feléleszteni a projektet. A Harry Potter-sorozathoz hasonlóan itt sem folytatásról, hanem rebootról van szó. Tehát a széria Stephenie Meyer eredeti könyvein alapszik majd. Nagy valószínűséggel hasonló formában valósulhat meg, mint a Harry Potter. 

Arról még nincsenek információk, melyik platformra érkezhet a sorozat, és a stúdió sem szólalt meg a tervekről. Annyi biztos, hogy az írónő részt vesz a sorozat megalkotásában. Mivel nagyobb a játékidő, így a rajongók sokkal árnyaltabban ismerhetik meg a történetet. 

Az Alkonyat folytatása, egyébként nem újdonság, a legutolsó film sikere után a stúdió vezetője azt nyilatkozta, szeretnék több filmet, de ehhez szükségük van az alkotókra. Szerinte rengeteg történetet tudnának még elmesélni. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves