Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

2023

6 dolog, amit érdemes 2023-ban várni

2022. december 31.

3 perc olvasás

ELLE

bridgerton harry herceg sziget fesztivál 2023 érdemes várni
6 dolog, amit érdemes 2023-ban várni
© Netflix

Különleges események, és egy egész világot lázban tartó könyv megjelenését is várjuk 2023-ban.


Számtalan izgalmas program, esemény, megjelenés, ruhakollekció, koncert vár ránk 2023-ban. Nem volt könnyű, de elhoztuk a 6 legizgalmasabbat, amit különösen érdemes várni:

Harry herceg könyve

2023. március 17-én jelenik meg Harry herceg Tartalék című könyve. A herceg memoárja, ez az érzelmileg erőteljes történet azoknak szól, akik szeretnék tudni, milyen is volt  Harry élete, aki a királyi családban nőtt fel. A könyv az édesanyja, Diána walesi hercegné elvesztésének traumájától a gyógyulásig tartó, rendkívül megindító személyes utazására összpontosít, ami a szerelem erejéről is beszél, mivel kétségtelenül megoszt majd részleteket a Meghan Markle-lel való találkozásról.

Bridgerton 3. évad 

A Julia Quinn könyvén alapuló sorozat az egész világot meghódította és milliók követik nyomon a  Bridgerton család ifjainak történetét, és szerelmi életét. A 3. évad Penelope-ra, azaz Lady Whistledown (Nicola Coughlan) és Colin Bridgerton (Luke Newton) románcára fog összpontosítani. Annyit már biztosa lehet tudni a sztoriról: Penelope feladta a Colin utáni hajszát, miután meghallotta, mit mondott rá a fiú, ezért úgy döntött, férjet keres magának. Persze Colin közben szerelmes lesz, és mindent megtesz azért, hogy elnyerje Penelope szerelmét. Nem kérdés, hogy bővelkedni fog az izgalmakban, bárcsak láthatnánk már!

Sziget fesztivál

A 2022-es Sziget fesztivál is elképesztő előadókkal dübögött végig, de a jelek szerint tovább emelik a tétet.  Augusztus 10-15. között ismét ellepnek bennünket a világsztárok és olyanok érkeznek, mint Billie Eilish, David Guetta, Florence + the Machine, Imagine Dragons, Two Feet, Mimi Webb, és még sokan mások! Szóval érdemes úgy időzítened a nyári szabadságodat, hogy biztosan el tudj menni partizni a barátokkal!

25. Madame Tussauds kiállítás

Mindenki ismeri Madame Tussauds káprázatos alkotásait, hiszen világ legismertebb embereinek élethű viaszfiguráit prezentálja. London, New York, Berlin, Los Angeles után, 2023 első felében Budapest is felkerül a kiállítók listájára. Az V. kerületi Palazzo Dorottyában csodálhatjuk meg az 50 magyar, valamint nemzetközi vonatkozású figurát, de hogy pontosan kiket, azt szigorú titokban tartják.

Michael Bublé koncert

Michael Bublé, a többszörös Grammy-, és Juno-díjas művész küldetésének tekinti azt, hogy életben tartsa, és mindenkihez eljuttassa a nagy klasszikus amerikai dalokat, ezért új életet lehel beléjük. 2023-ban, kilenc év után te is élőben hallhatod újra egyedi stílusát, különleges hangját, és időtlen slágereit az  MVM Dome-ba 2023. február 8-án.

A Kim Kardashian gondozta Dolce & Gabbana kollekció

A Dolce & Gabbana 2023 tavaszi/nyári kollekciójához Kim Kardashiant kérte fel a kurátor szerepére. A tervezők megkérték a szupersztárt – akinek kiterjedt magángyűjteménye van az archív darabjaikból -, hogy az 1987 és 2007 közötti saját készletéből válassza ki kedvenceit, amiket utána újra elkészítettek. Kardashiant leginkább a '90-es évek és a 2000-es évek elejének darabjai vonzották. A kollekcióban visszaköszöntek a klasszikus fekete bodyconok, a szakadt farmernadrágok, a kristályokkal kirakott ruhák, felsők, és a tucatnyi leopárdmintás ruha. Kim, a Vogue-nak adott interjújában azt mesélte: minden testtípusú nőhöz passzolnak a ruhadarabok, és mindenki talál majd a kollekcióban olyat, amit elnyeri a tetszését.


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves