Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Válás

Kanye Westnek elképesztő tartásdíjat kell fizetnie Kim Kardashiannek

2022. november 30.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
válás Kanye West sztárpár Kim Kardashian gyerektartás
  Kanye Westnek elképesztő tartásdíjat kell fizetnie Kim Kardashiannek
© Fotó: Allen Berezovsky / Getty Images

Kim Kardashian és Kanye West véglegesítették a válásukat, és már most kiderült, hogy elképesztő összegekről tárgyaltak. 


Kanye West és Kim Kardashian hét év után, 2021-ben indította el a válókeresetet. Kanye hónapokon keresztül próbálta visszaszerezni a felesége bizalmát, ám a kísérlet végül kudarcot vallott. A legnagyobb vita eddig a gyerekek körül volt, de úgy tűnik, most ebben is sikerült megegyezni.

Ennyi pénzt fizet Kanye West Kimnek

A válást kedden véglegesítették, ekkor derült ki, hogy Kanye West havonta 200 000 dollár tartásdíjat fog fizetni a volt feleségének. Az összeget a négy gyermek után állapították meg. A felek közös felügyeletben állapodtak meg, ám a bennfentesek szerint maradnak az eddig bevált módszernél, vagyis az idő nagy részét Kimnél fogják tölteni. 

Kanye fedezi az oktatási költségek felét, illetve neki kell állnia a biztonsági költségeket, amibe többek között beletartozik a testőrök fizetése. Rendelkeztek arról is, hogy a vitás kérdéseket tanácsadó segítségével fogják megvitatni, pláne, ha ez a gyerekekkel kapcsolatos. 

A bírósági iratokból kiderült, hogy mindketten lemondtak a házastársi támogatásról, vagyis egymásnak nem fognak tartásdíjat fizetni, ez csupán a gyerekekre vonatkozik. 

A hatalmas ingatlanvagyont a házassági szerződés alapján osztották el. A felek még nem szólaltak meg a válás kapcsán, Kim Kardashiant kérdezték a fejleményekről, ám az ügyvédje elutasította a megkereséseket. 


Via
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves