Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

LOVE ACTUALLY

20 éves az Igazából szerelem, ez történt azóta a színészekkel

2023. november 21.

3 perc olvasás

ELLE

film karácsony karácsonyi film Igazából szerelem színészek
20 éves az Igazából szerelem, ez történt azóta a színészekkel
© Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP

Idén már 20 éves az egyik legnépszerűbb karácsonyi film, az Igazából szerelem. Az elmúlt időszakban sok dolog történt a színészekkel. 


2003-ban mutatták be az Igazából szerelem című filmet, ami hamar minden idők egyik legnépszerűbb karácsonyi filmjévé vált. Sok szállóige származik a filmből, a zenéket szintén imádják a rajongók. 

Ez történt az Igazából szerelem sztárjaival

A történet igazán egyszerű: több szereplő életébe nyerünk bepillantást, akik valamilyen módon mind kapcsolódnak egymáshoz. Az alkotók pedig biztosra mentek, mivel a legnagyobb neveket kérték fel. A film egyszerre vicces és szomorú, de mégis van benne valami, amiért egyik karácsonyi filmek rangsoroló listáról sem maradhat le. 

Az elmúlt években többször is pletykálták, hogy érkezik a második rész, de erre nagy valószínűséggel erre már nem kerül sor. Pár évvel ezelőtt egy különkiadás kedvéért összeálltak a szereplők, de ez minden. 

Hugh Grant 

Mindenki emlékszik Hugh Grant ikonikus táncára, ami a film egyik legismertebb jelenete. A miniszterelnököt alakító színész pályája a film óta felívelt, a romantikus komédiák mellett drámákban is megmutathatta a tehetségét. Szerepelt a Tudattad volna című sorozatban, idén pedig a Wonka című filmben lesz még látható. 

Martine McCutcheon

Natalie megformálója sem hagyott fel a színészettel, az elmúlt évtizedekben több filmben, sorozatban is játszott, de jellemzően kisebb szerepekben tűnt fel. A színésznő elárulta, a Heathrow repülőtéren forgatott jelenet mély nyomot hagyott benne, szinte mindig boldogan emlékszik rá vissza, ha arra jár. 

Keira Knightley

Keira csak 17 éves volt, amikor szerepet kapott a filmben, azóta pedig egymás után kapja a szerepeket. Láthattuk például a Karib-tenger kalózaiban, de ő alakította Anna Kareninát a regény egy frissebb feldolgozásában. 

Andrew Lincoln

Andrew szerepel a rom-kom legismertebb jelentében. A színész az elmúlt években keményebb vizekre evezett, mivel éveken keresztül látható volt a The Walking Dead című sorozatban, összesen 120 epizódban tűnt fel. 

Thomas Brodie-Sangster

Sam karakterét sokan imádták a filmben, a színész pedig nagyon sok filmben látható volt. Sokáig népszerű gyerekszínésznek számított, azóta pedig olyan sorozatokban és filmekben tűnt fel, mint mondjuk A vezércsel. 

Emma Thompson

A színésznő még manapság is nagyon aktív, sok filmben játszik. Főként a vígjátékokban, romantikus komédiákban látható, de szerepelt a Harry Potter-filmekben is. Mondhatni bármi jól áll neki. 

Colin Firth

A színész az Igazából szerelem óta már Oscar-díjat is nyert, emellett olyan filmekben játszott, mint a Bridget Jones naplója, a Kingsman. Legutóbb pedig Az utolsó lépcsőfok című sorozatban volt látható. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves