Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Love Actually

Hihetetlenül megváltozott az Igazából szerelem színésznője, rá sem ismerni!

2022. december 26.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

fogyás Igazából szerelem színésznő átváltozás Martine McCutcheon átalakulás
Hihetetlenül megváltozott az Igazából szerelem színésznője, rá sem ismerni!
© © IMDb - 2003 Universal Studios/Peter Mountain

Szinte rá sem ismerni az Igazából szerelem színésznőjére, annyira megváltozott a film forgatása óta! 


Az Igazából szerelem a világ egyik legsikeresebb karácsonyi filmje, amit már közel 20 éve mutattak be a mozik. A több különböző cselekményen futó film főszereplői rengeteg változáson estek keresztül az elmúlt két évtizedben: a filmben Hugh Grant partnerét alakító  Martine McCutcheon színésznő például elképesztően megváltozott a film debütálása óta.

Az igazából szerelem színésznője elképesztő változáson esett keresztül

Az Igazából szerelem című moziban Martine McCutcheon a titkárnő Natalie-t alakította, akibe David (Hugh Grant) az Egyesült Királyság miniszterelnöke beleszeret. A film cselekménye alapján a lányt többször megszólják kollegái a hatalmas hátsója miatt, ami miatt a nézők az elmúlt évtizedekben kövérnek(?) titulálták a színésznőt — igaz, ez nem is állhatna távolabb a valóságtól!

© IMDb - 2003 Universal Studios/Peter Mountain
© IMDb - 2003 Universal Studios/Peter Mountain

A most 46 éves Martine McCutcheon már a film forgatása alatt sem volt plus size méretűnek mondható, most pedig abszolút nem lenne igaz rá ez a jelző. A színésznő ugyanis az elmúlt 20 év alatt annyira megváltozott, hogy az  Igazából szerelem rajongói sokszor még akkor sem ismernek rá, ha mellettük halad el az utcán!

Martine McCutcheon színésznő alakja teljesen megváltozott

Martine McCutcheon alakja az elmúlt években annyira megváltozott, hogy testalkata szinte felére fogyott: persze a színésznő így is fantasztikusan néz ki, sőt! Jobb formában van, mint valaha, ám tapasztalata szerint sokan el sem hiszik, hogy ő szerepelt a filmben, mert annyira máshogy néz ki élőben, mint a filmben!

Bár az Igazából szerelem színésznőjének szép arca az elmúlt 20 évben szinte semmit sem változott, az alakja annál inkább: törékeny alakja megdöbbentő átalakuláson esett keresztül, ami a leginkább az alábbi fürdőruhás képen tűnik fel. A színésznő egy nyaralás alkalmával mutatta meg fantasztikus alakját, amin állítása szerint minden filmrajongó meglepődik, mikor élőben találkoznak vele. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves