Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

XMAS MOVIE

Az Igazából szerelem törölt jelenete garantáltan könnyeket csal a szemedbe

2022. december 15.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

karácsony karácsonyi film Igazából szerelem törölt jelenet
Az Igazából szerelem törölt jelenete garantáltan könnyeket csal a szemedbe
© Fotó: WORKING TITLE FILMS / DNA FILM / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Az Igazából szerelem rendezője elárulta, már nagyon bánja, hogy ez a történetszál nem került be a végső verzióba. 


Az Igazából szerelem sikere a színészek mellett annak köszönhető, hogy csupa hétköznapi, átlagos problémával szembesíti az embereket. A karakterek hibáznak, mégis felállnak, és együtt, közösen lendülnek túl a problémákon. A film egyik törölt jelenete ebbe tökéletesen beleillik. 

Ez a jelenet az Igazából szerelem egyik legmeghatóbb része

Eredetileg a film bemutatott volna még egy történetszálat, aminek a középpontjában az iskolaigazgató, és az élettársa, Geraldine állnak. A film története szerint a szigorú igazgató otthoni életét ismerhetjük meg, mivel a társa gyógyíthatatlan betegségben szenved. Erre a kivágott részletben többször is utalnak. A film végén Karen, akit Emma Thompson alakít, a színpadon köszöni meg az iskolaigazgatónak, hogy összehozta az előadást, annak ellenére, hogy milyen veszteséget kellett átélnie. Karen ezután szép szavakkal búcsúzik Geraldine-tól. 

Richard Curtis, a film rendezője elárulta, hogy szerették volna, ha a jelenet bekerül a végső verzióba, de korábban már kivágtak egy jelenetet, amely összekötötte volna a szereplőket. Az igazgatónő Karen fiát tanította, aki írt egy rossz esszét, ezért kénytelen volt vele beszélni. Ám mivel ezt kivágták, így elveszett a kapcsolat. 

Az ötlet az volt, hogy véletlenül találkozol ezzel a nagyon-nagyon szigorú igazgatónővel. Akiről az ember csak azt gondolná, hogy egy szigorú igazgatónő. Majd 50 perccel később hirtelen összefutsz az igazgatónővel, és rájössz, hogy bármilyen valószínűtlennek is tűnik, mindenkinek megvan a maga bonyolult meséje a szerelemről. 

A rajongók nagyon sajnálták, hogy az említett jelenetek nem kerültek be a végső filmbe, hiszen elképesztően meghatóak, és valószínűleg az egész filmet megváltoztatták volna. Sok kommentelő kiemelte, hogy mennyire hétköznapi az egészet történetszál, ennek ellenére mégis rendkívüli. 


Via 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves