Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SORSFORDULAT VÁRHATÓ

3 csillagjegy, akinek hétfőre megváltozik az élete

2024. január 13.

1 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek hétfőre megváltozik az élete
© Shutterstock

Ijesztő lehet a hirtelen érkező nagy változás, de végül igazán elégedett lehet ez a 3 csillagjegy, akiknek napokon belül átalakul az élete.


Az új év második hétvégéje izgalmasra sikeredik ennek a 3 csillagjegynek, mivel a horoszkóp szerint néhány bolygókonstelláció teljesen átalakíthatja az életüket, akár már hétfőre. Mutatjuk, kiknek érdemes lélekben előre felkészülniük a változásokra:

Bika

Az univerzum most igazán neked dolgozik, Bika. Bármit is veszel a fejedbe, az megvalósul. De ha a vágyaid több időt igényelnek, mint egy nap, hétfőre már akkor is tapasztalni fogod, hogy egy karnyújtásnyira van tőled. Olyan erőteljes pozitív energiák dolgoznak az életedben, amik napokon belül átalakíthatják az életedet. 

Bak

A Mars már a jegyedben van, vasárnaptól pedig a Merkúr is. Olyan energiák szabadulnak most rád Bak, amik segítenek átalakítani az életedet. A váratlan események hatására megváltozhat a jövőd. Egy új barátság, egy nem várt pénzösszeg, egy szerencsés helyzet most teljesen átírhatja a terveidet. Lehet, elsőre ijesztő lehet a sok jó dolog vagy a sok változás, de gondolj arra: mindez a te érdekedben történik.

Halak

A csillagok felkarolnak téged Halak a hétvégén, és segítenek megérkezni oda, ahová szeretnél. Ehhez pedig szükség lesz néhány váratlan, átalakító eseményre is, amire a napokban kerül sor. Már azzal is teljesen más irányt vesz az életed, hogy sikerül megszabadulnod néhány karmikus tehertől, ami új ajtókat nyit meg előtted. Figyelj oda jobban a megérzéseidre és engedd, hogy a sors vezessen.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves