Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÚJHOLD

3 csillagjegy, aki rengeteg pénzhez jut a Bak újhold idején

2024. január 11.

1 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria újhold 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki rengeteg pénzhez jut a Bak újhold idején
© Shutterstock

Az év első újholdja pénzáradatot hoz ennek a 3 csillagjegynek.


A január 11-ei Bak újhold segít abban, hogy fontos döntéseket hozzunk, igazán elhatározzuk magunkat és lépéseket tegyünk a céljainkért. Ám a következő napokban egyesek erőfeszítések nélkül is sikert érhetnek el és pénzhez juthatnak. Lássuk, hogy a horoszkóp szerint, mely 3 csillagjegyet éri hatalmas szerencse:

Ikrek

Légy nyitott Ikrek, mert megismerkedhetsz valakivel, aki hajlandó pénzt fektetni a vállalkozásodba vagy az ötleted megvalósításába. De az is megeshet, hogyha épp nehéz időszakon mész keresztül, és ezt megosztod egy rokonoddal, barátoddal, az illető hajlandó lesz téged kisegíteni. Amennyiben hitellel kapcsolatos kérelemre vágysz, szintén jó hírt hallhatsz a napokban.

Nyilas

A Bak újholdnak köszönhetően jelentős pénz hullhat az öledbe, Nyilas. Talán egy korábbi befektetésed érik be, vagy a munkád gyümölcse, és jelentős profitot, bónuszt zsebelhetsz be. Ha pedig régóta szeretnél eladni egy nagyobb értékű tárgyat vagy ingóságot, akkor most sikerülhet megszabadulnod tőle és csinos összeget tehetsz érte zsebre.

Bak

Ha valaki igazán kellemes meglepetésre számíthat, az te vagy, kedves Bak, hiszen a jegyedben zajlik az újhold, és ez nemcsak önbizalmat, hanem bizony pénzt is hozhat. Ez számodra az elismerés időszaka, és kifizetődik a kemény munkád. Számíts arra, hogy bónusz, jutalmat kapsz, vagy akár egy olyan lehetőséget, ami még inkább megnövelheti a bevételeidet. Egy lottószelvényt is érdemes lehet kitöltened január 11-én, mert igazán kedveznek neked a csillagok.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves