Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek szerencséje lesz a pénzügyekben hétvégén

2024. január 05.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy pénz horoszkóp
3 csillagjegy, akinek szerencséje lesz a pénzügyekben hétvégén
© Shutterstock

3 csillagjegy nem panaszkodhat majd anyagiak terén. 


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegy mesés hétvégére számíthat, és pénzügyi szempontból biztosan nem lesz okuk panaszra. Most eláruljuk, kik azok a szerencsések, akik nagyon remek napok előtt állnak, és biztosan sokáig emlékezni fognak rá. 

Rák

Érdemes lesz a hétvégén időt szánnod a saját vállalkozásod, céget kiépítésére, mert nagy szerencséd lehet, és olyan lehetőségek fognak veled szembejönni, amik nagyban segíthetik az elindulást. Jelentős anyagi segítséget is kaphatsz egy váratlan helyről. Sorsfordító napok lehetnek ezek. 

Oroszlán

Érdemes lesz lottóznod is akár, ugyanis a hétvégén nagyon szerencsés leszel, és minden esélyed megvan arra, hogy egy nagyobb pénzösszeget nyerj. Ha pedig így lesz, akkor pontosan tudod, hogy mire kell majd elköltened, beruháznod. Vigyázz, hogy azért maradjon is a pénzből, mert később is szükséged lehet rá.

Nyilas

Habár a hétvége általában a pihenésé, most egy olyan lehetőség előtt állsz, amit érdemes lesz meghallgatnod. Egy új állásról lehet szó, ami jelentős anyagi haszonnal járna, és szinte azonnal kezdhetnél. Karrierépítésben sem utolsó, és könnyen még feljebb kerülhetsz a ranglétrán. Ne félj nyitottnak lenni, mert itt a szakmai előrelépés ideje.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves