Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SORSFORDÍTÓ TALÁLKOZÁS

3 csillagjegy, aki sorsszerű találkozásra számíthat a hétvégén

2024. március 02.

1 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki sorsszerű találkozásra számíthat a hétvégén
© Shutterstock

Ennek a 3 csillagjegynek olyan találkozásban lehet része, ami az egész életét megváltoztathatja.


Végre megérkezett a tavasz első hónapja, ami mindig azt a reményt kelti az emberben, hogy innentől kezdve jóra fordul a sorsa, és már március első hétvégéje fordulatosnak ígérkezik. A horoszkóp szerint sorsfordító találkozás vár a következő csillagjegyekre, akiknek így az életük teljesen megváltozhat. Lássuk, kikre vár egy különleges találkozó a napokban:

Bika

Semmiképpen se maradj otthon, Bika. Akár egyedül, akár a barátaiddal, mozdulj ki otthonról, mert így legalább van lehetőséged arra, hogy találkozz egy új baráttal, aki nagy hatással lehet az életedre. Légy nyitott, ismerkedj, barátkozz, mert akit megismersz, igazi kincsnek bizonyul a jövőben.

Ikrek

Fogadd el a meghívásokat Ikrek, amiket kapsz és ne maradj otthon a hétvégén. Így legalább lesz lehetőséged megismerkedni azzal az emberrel, aki megváltoztathatja a jövődet azzal, hogy hozzásegít az álommunkához, de legalábbis egy sokkal előnyösebb munkalehetőséghez. Még az is lehet, hogy egy szép napon közös üzletbe fogtok.

Vízöntő

Végre egészen meggyógyult a szíved, Vízöntő. Talán nem terveznéd, hogy a közeljövőben kinyitod, de a sorsnak más elképzelései vannak. A napokban megismerkedhetsz egy nagyon különleges személlyel, aki azonnal mély benyomást tesz rád, és könnyen lehet, hogy ezúttal tényleg az igazival van dolgod. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves