Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SORSFORDULAT VÁRHATÓ

3 csillagjegy, akire sorsfordító találkozás vár a hétvégén 

2024. március 30.

1 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire sorsfordító találkozás vár a hétvégén 
© Shutterstock

Húsvét hétvégéje sorsfordítónak bizonyul ennek a 3 csillagjegynek.


Március 31-én a Vesta belép a Rákba, de már az előtte való napokban is érezni lehet a hatását. Várhatóan fellendül a zodiákus tagjainak társasági élete, illetve elmélyülhetnek a kapcsolataik. Ezzel együtt pedig új kötelékek is születhetnek. A horoszkóp szerint ez a 3 csillagjegy számíthat sorsfordító találkozásra a hétvégén:

Oroszlán

Egy családi vagy húsvéti programon, esetleg baráti összejövetelen megismerkedhetsz egy olyan személlyel, aki valamilyen módon segíthet megoldani bizonyos gondjaidat. Talán ő maga lehet ebben a segítségedre, de az sem kizárt, hogy ismer olyan személyt, aki ezt megteheti, szóval érdemes nyitott fülekkel járni, Oroszlán, és egyúttal őszintének lenni!

Mérleg

Egy családi, netán baráti összejövetelen felbukkanhat az exed, esetleg egy rokonod, ismerősöd, akivel nem éppen jó viszonyban váltatok el vagy évek óta nem is láttad. Attól függően milyen volt a kapcsolatotok Mérleg, sor kerülhet a nagy békülésre vagy éppen a kötelék megerősítésére.

Vízöntő

Érdemes kirándulni menned vagy részt venni valamilyen izgalmas húsvéti programon, mert így van most a legnagyobb esélye annak, hogy rátalálj egy szuper új barátnőre vagy éppen az új kedvesedre. A sors igyekszik az utadba sodorni az illetőt, ezért könnyítsd meg legalább annyival a dolgát, hogy kimozdulsz otthonról.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves