Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. május 31: A Bikát sokkolják a nap eseményei, a Ráknak megpróbálnak keresztbe tenni

2024. május 31.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2024. május 31: A Bikát sokkolják a nap eseményei, a Ráknak megpróbálnak keresztbe tenni
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint ma váratlan fordulatokkal kell számolniuk a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Találd meg annak a módját, hogy felszabadítsd az elfojtott érzelmeidet. Sokkal többet árthatsz magadnak azzal, ha egyszerűen csak megpróbálod legyűrni őket. Írd le vagy mondd ki, mit érzel, esetleg menj el futni, csak találj nekik egy kifelé vezető utat.

Bika

A mai napon a váratlan események teljesen lesokkolnak téged. Az egyik pillanatban olyan érzésed lehet, mint aki megütötte a főnyereményt, aztán jön egy újabb fordulat és hirtelen a világ legszerencsétlenebb emberének érzed magad. Kitartás, Bika!

Ikrek

Bízz az ösztöneidben, Ikrek. Minden, amit ma teszel, annak hosszan tartó hatásai lesznek, ezért légy tudatában a cselekedeteidnek. Ezért ügyelj arra is, hogy ne engedd másoknak, hogy megzavarják a döntési folyamatodat.

Rák

Ma olyan érzésed lehet, mintha egyesek szánt szándékkal akadályoznának. Te éppen próbálsz megváltozni, új életet kezdeni, a környezeted pedig irigyen megpróbál visszarántani. Ne engedd nekik!

Oroszlán

Ne lepődj meg, ha a dolgok ma nem a tervek szerint alakulnak. Váratlan események bukkanhatnak fel, amik megzavarják a cselekvés menetét. Vedd észre, hogy ezeknek a zavaroknak helyük van az életedben, és okkal következnek be!

Szűz

Érzelmileg ma egy kicsit sebezhető vagy, Szűz, és nehéz lehet menedéket találni a vihar elől. Ne hagyd, hogy mások lehúzzanak! A legjobb, ha megpróbálod ignorálni őket, este pedig kényeztesd magad, amiért egész nap álltad a sarat.

Mérleg

Váratlan események történhetnek és fájdalmas érzéseket ébreszthetnek benned, Mérleg. Ne vegyél mindent a szívedre, és pláne ne légy frusztrált olyan dolgok miatt, amiket nem tudsz irányítani.

Skorpió

Ma megvan a képességed ahhoz, hogy fontos áttörést érj el valamiben, amin eddig dolgoztál, csupán változtatnod kellene a hozzáállásodon. Csak egy új perspektíva kell ahhoz, hogy eredményes legyen ez a nap.

Nyilas

A szokottnál is érzékenyebb leszel ma, kedves Nyilas. Ez egy olyan nap, amikor minden bánt, és folyamatosan nő benned a feszültség. Az lesz a legjobb, ha minél több időt töltesz egyedül vagy azzal a szeretteddel, aki képes ilyen időkben is feltölteni.

Bak

Olyan érzésed van, mintha égő parázson sétálnál, Bak. Villámgyorsan ki kellene találnod, mihez kezdj, de hirtelen ötleted sincs. Szerencsére most sem hagy cserben a hidegvéred, és segíteni fog a legjobb megoldással előrukkolni.

Vízöntő

Jól indul a napod Vízöntő, de aztán egy váratlan esemény felboríthatja. Onnantól kezdve az egyik percben nyugodt leszel, a következőben pedig menten felrobbansz. Ma jobb lehet elkerülni a társaságot, hogy ne vessz össze másokkal.

Halak

Egy nem várt helyzet adódik, ami miatt teljesen kétségbe eshetsz és fogalmad sincs, hogy mit kellene tenned. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, mert meg fog érkezni a megoldás! Érdemes lenne megosztani egy bizalmasoddal a problémádat, aki a segítségedre lehet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves