Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

Napi horoszkóp, 2024. július 3.: A Kos tele lesz feszültséggel, a Bak készen áll rendezni a gondolatait

2024. július 03.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek horoszkóp napi horoszkóp
Napi horoszkóp, 2024. július 3.: A Kos tele lesz feszültséggel, a Bak készen áll rendezni a gondolatait
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint ma izgalmas dolgokra számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Érdemes ma bölcsen megválogatnod a szavaidat, mert versengő emberekkel lesz dolgod. Feszültségre számíthatsz, de fontos tudnod, hogy neked a saját utadra kell koncentrálnod, és nem mások negatív energiáira. A briliáns ötleteid pedig nagyon hasznosak lesznek a munkád során.

Bika

Az érzelmeid eluralkodhatnak rajtad, és ez feszültséghez vezethet a mai nap során. Fontos, hogy hallgass a megérzéseidre, amikor azt érzed, hogy pihenésre van szükséged. Kicsit muszáj visszavonulnod, és a saját lelkedet ápolnod, ha nem szeretnéd, hogy a sok probléma az egészségedre is rámenjen.

Ikrek

A mai nap tökéletes arra, hogy egy kicsit a szenvedélyeidre is időt szánj. Mostanában a hobbik háttérbe szorultak az életedben, de könnyen lehet, hogy hamarosan ki fogsz találni egy olyan projektet, amivel akár még pénzt is kereshetsz. Minden csak idő és gyakorlás kérdése! 

Rák

A pénzzel vagy az érzelmi biztonsággal kapcsolatos nézeteltérések próbára tehetik legfontosabb kapcsolataidat. Fontos, hogy meghallgass másokat is, hiszen te is tudod, hogy csak jót akarnak. Szánj egy kis időt arra, hogy elgondolkodj azon, hogy mi az igazán fontos az életedben.

Oroszlán

Fontos, hogy légy tudatában annak, hogy mit tudsz és mit nem tudsz tolerálni a kapcsolataidban, különösen, ha szívügyekről van szó. Ha a partnered miatt bizonytalan vagy, akkor beszélgess a barátaiddal, akik mindig szívesen adnak és osztják meg veled a hasznos tanácsaikat. 

Szűz

Állandóan a tökéletességre törekszel, de közben elfelejted, hogy még a legjobb dolgokban is lehet hiba. Itt az idő, hogy megbékélj azzal, hogy te magad sem vagy tökéletes. Sok feszültséget kelthet, ha állandóan stresszelsz a munkahelyeden és a magánéletedben is. Idővel akár mentálisan is túl megterhelő lehet ez a hozzáállás.

Mérleg

Ma megjelenhet a féltékenység a munkahelyeden, ám az a jó, hogy rólad az ilyen negatív érzések hamar leperegnek. Ne is törődj másokkal, csak a saját munkáddal, hiszen a feletteseid nagyon is elégedettek azzal, amit csinálsz. A szerelmi életed pedig szintén pozitívan alakulhat szerdán.

Skorpió

Nehéz lesz elrejtened valódi érzelmeidet a mai nap során, ami azonban feszültséget okozhat. Vigyázz, mert körülötted is sokan inkább versengeni akarnak. Neked azonban egészséges és őszinte kapcsolatokra van szükséged, ahol nem romboljátok egymást. Kerüld a drámát és a hatalmi harcokat!

Nyilas

A benned rejlő álmodozás ismét kibontakozik, de ne feledd, hogy a ragyogó ötletek mellett az elszántságra is szükség van, ha el szeretnéd érni a céljaidat. Közben pedig fontos, hogy a nap folyamán szánj időt a saját érzelmi és mentális állapotod ápolására.

Bak

Gondold át, mire van szükséged ahhoz, hogy érzelmileg biztonságban érezd magad. Ma olyan energiát kapsz, amely feltárja a romantikus és pénzügyi helyzetedben lévő repedéseket, és segíthet azonosítani, hogy hol van a legnagyobb szükség a változásra. Ideje rendezni a gondolataidat! 

Vízöntő 

A kapcsolataidban ma extra kompromisszumokra lesz szükséged. Találj olyan megoldásokat a magánéletedben, amelyekkel mindenki úgy érezheti, hogy meghallgatják és megbecsülik. Koncentrálj arra, hogy mit tartogat a jövő, gondolkodj el azon, hogy hol vagy és hová szeretnél eljutni. 

Halak

Állj ellen a késztetésnek, hogy tökéletességet követelj magadtól és másoktól.  Ha egyszerre túl sok mindent próbálsz megtenni, az a terveid és az önbizalmad felborulását okozhatja, ezért fontos, hogy egy kicsit lazábban állj hozzá még a fontos dolgokhoz is. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves