Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

Napi horoszkóp, 2024. július 2.: A Bikának teljesül egy régi vágya, A Szűz nehéz döntés előtt áll

2024. július 02.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp napi horoszkóp zodiákus kedd
Napi horoszkóp, 2024. július 2.: A Bikának teljesül egy régi vágya, A Szűz nehéz döntés előtt áll
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


Most megtudhatod, hogy a napi horoszkóp, mit ígér keddre. Görgess lejjebb és kiderül! 

Kos  

Hihetetlen lendülettel és elszántsággal nyűgözöl le ma másokat, így csodálatos napod lesz a munkahelyeden. Itt a lehetőség, hogy a környezetednek megmutasd azt, mi mindenre vagy képes. Vigyázz azonban, mert van valaki a közvetlen környezetedben, aki nem szereti látni, ha neked túl jól mennek a dolgaid. Zárd ki a negatív energiákat! 

Bika  

Maradj úgy, hogy a céljaidra összpontosítasz, és nagy gond nem lehet. Rengetegen támogatnak, és így már te sem félsz annyira, ha arról van szó, hogy küzdj az álmaidért. Az igazi boldogság csak egy kis lépésnyire van tőled, hamarosan egy régi vágyad fog teljesülni. Csak a kitartás a lényeg! 

Ikrek

Ma szükséged lesz mások segítségére, Ikrek. Az információcsere lesz a kulcs ahhoz, hogy egy fontos ügyben az utolsó puzzle-darabkákat is a helyükre rakd. Ne érezd azt, hogy teher vagy mások számára, mert egy kis támogatásra van szükséged, hiszen a családod és a barátaid szívesen állnak melletted. 

Rák

Ez a nap tökéletes arra, hogy kiéld magad! A jó hangulatod vonzza a remek embereket és helyzeteket.  Ennek a napnak gyakorlatilag nincs határa a kitárulkozásban. Egy dologra azonban figyelj, hogy ne legyél túlságosan arrogáns, mert a munkahelyeden mások számára ellenszenvessé válhatsz. 

Oroszlán

Az érzelmeid kissé kiszámíthatatlanok lehetnek, ami miatt nehéz bármire is koncentrálnod ma. Úgy érzed, hogy mások nem túl megértőek az érzéseiddel kapcsolatban, de nem csalódhatsz, ha nincsenek nagy elvárásaid. Ezzel csak csalódást okozol magadnak. Jobb, ha ma inkább az eszedre hallgatsz, és nem a szívedre.

Szűz

Nehéz döntés előtt állsz, és nem tudod, hogy melyik irányt válaszd. Azonban, ha sikerül elhatároznod magad az egyik mellett, akkor utána már teljesen belendülsz, és tudni fogod, mit kell tenned a karriered érdekében. A párod pedig szintén meglepetést okozhat a nap végére. 

Mérleg

A mai nap számodra elég kiszámíthatatlan, és szíved szerint elszöknél valahová. Ha van lehetőséged, akkor vedd lazábbra a napot, és ne aggódj mindenen. Nem kell most megoldanod az összes problémát az életben, és ebben egy jó barátoddal való beszélgetés is meg fog erősíteni. 

Skorpió 

Nincs vesztegetnivaló időd, kedves Skorpió. Ma számos feladatot kapsz a munkahelyeden és a magánéletben is, de szerencsére az elméd nagyon pihent, így nem fogsz akadályokba ütközni. Meg tudsz birkózni a leglehetetlenebb helyzetekkel is. Ma pedig könnyen fogsz kapcsolatokat is teremteni másokkal.

Nyilas

Csak úgy cikáznak a gondolatok a szívedben. Fogalmazz meg egy levelet, dalt vagy naplóbejegyzést, és rá fogsz jönni, hogy sokkal kevésbé vagy összezavarodva, mint azt gondoltad. Ha kétségeid vannak, kérdezz meg valakit, akit szeretsz és akiben megbízol.

Bak

Hirtelen felgyorsulnak a dolgok, és úgy érzed, hogy a dráma csak fokozódik az életedben. Egyszerre csak egy lépést tegyél a dolgokért. Kezeld a problémákat úgy, ahogy jönnek. Ha elébe mész a dolgoknak, akkor könnyen túlterhelheted magad, de te is tudod, hogy apróságokon felesleges izgulni. 

Vízöntő

Nagy figyelem irányul ma az érzelmeidre, és nagy kihívást jelent majd az, hogy saját magad helyezd az előtérbe. Úgy érzed, hogy az életed mindig mások kezében van, ám fontos, hogy kiállj magadért, akkor is, ha mások ezen felháborodnak. Az érzéseidért te vagy felelős, és senki más. 

Halak

Egy hevesebb vitába keveredhetsz, mert te magad sem bírod ki, hogy ne védd meg a saját igazadat. Úgy érzed, hogy az ilyen kellemetlen szituációkból is most sokat tanulhatsz, miközben egyre jobb leszel abban, hogy kiállj saját magadért. A másik illető azonban erős véleményt fogalmazhat meg rólad. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves