Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZERELEM

3 csillagjegy, akinek a Rák hava sorsfordító eseményeket hoz

2024. június 29.

2 perc olvasás

ELLE

szerelem csillagjegy horoszkóp
3 csillagjegy, akinek a Rák hava sorsfordító eseményeket hoz
© Shutterstock

A Rák hava 3 csillagjegynek felrázza a szerelmi életét, akár kapcsolatban él, akár keresi az igazit.


A nyár különösen jó alkalom arra, hogy az ember megtalálja a szerelmet, de van 3 olyan csillagjegy, aki még a csillagoktól is segítséget kap ebben a Rák havában.

Bika

A Bika különösen bájos július környékén, és elbűvöli a körülötte lévőket a humoros természetével. A szingliknek ebben az időszakban nagy sikere lesz, ugyanis a másik nem képviselői észreveszik, hogy mennyire okosak és szellemesek. A Bika nagyszerű karizmája most bevetésre kész, nem csupán a potenciális párjelölteket, de a barátokat és az emberi kapcsolatokat is bevonzza vele. Innentől  csak egyetlen egy lépés, hogy megváltozzon a párkapcsolati státusza, amelyre 2024-ben most van a legnagyobb esélye.

Bak

Akár egyedülálló, akár kapcsolatban él, a Bakok igazán nagyszerű júliusnak nézhetnek elébe. Kapcsolataik harmonikusan működnek, amelyben kényelmesen, és szeretettnek érzik magukat. A párkapcsolat terén egy kellemes meglepetés várható júliusban, amelyre a Bakok már régóta számítanak. Lehet ez egy régen várt vallomás, a kapcsolat újabb szintre való emelése, vagy éppen egy olyan szakítás, amit eddig nem mert meg lépni. A lényeg, hogy a Bak ebből a szituációból is nyertesen kerül majd ki.

HalAK

Olyan emberek figyelmét nyered el júniusban, akikről nem is gondoltad volna, hogy van bennetek bármi közös. Talán évek óta ismered már a Nagy Őt, csak eddig nem vettétek észre egymást. Olyan aura vesz körül, amivel különösen vonzónak találnak a körülötted lévők. A Vénusz pedig hozzáadja a többit, és az élet végre megfelelő jelölteket hoz eléd. A párkapcsolatban élő Halak szintén vérpezsdítő hetekre számíthat, most jön a kapcsolat második virágkora, tele szenvedéllyel és szerelemmel.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves