Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. január 8.: A Bika aggódik egy beteg rokona miatt, a Halak előrelépésre számíthat a karrierjében

2024. január 08.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2024. január 8.: A Bika aggódik egy beteg rokona miatt, a Halak előrelépésre számíthat a karrierjében
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint néhány kivételtől eltekintve rossz passzban lehetnek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Összeütközésbe kerülhetnek a saját szükségleteid, a családod igényei és a munkád. Ne ess pánikba! A kulcsszó az egyensúly, a megoldás pedig annak megtalálásában rejlik. Láss hozzá!

Bika

Talán beteg az egyik szeretted vagy más problémája van, és nagyon aggódsz miatta, főleg azért, mert nem kommunikál veled eleget. Fontos, hogy ne légy rámenős, Bika, és adj neki teret. Valószínűleg nap végén az derülhet ki, hogy túlaggódtad magad.

Ikrek

Ez nem az a nap, amikor bele kellene ugranod valamilyen üzletbe, Ikrek. Ma felajánlhatnak neked egy remek lehetőséget, de amíg nem ismersz minden részletet, nehogy belemenj, mert átverés is lehet.

Rák

Szomorú vagy, mert senki nem ér rá, és nincs kivel szórakoznod. Használd ezt a napot arra, hogy saját magaddal szervezz programot. Mindig mindenkire szánsz időt, de önmagaddal meg alig foglalkozol.

Oroszlán

Úgy tűnhet, hogy a találékonyságod és képzelőerőd ma elhagyott, Oroszlán, és ez nem könnyíti meg a munka során a dolgodat. Talán az lenne a legjobb, ha könnyebb feladatokat vállalnál a mai napon, és máskorra halasztanád a kreatívabb feladatok elvégzését.

Szűz

A pénzügyek megkövetelhetik a figyelmedet ma, Szűz. A váratlan kiadások kimeríthették a tartalékaidat. Ne aggódj, ez csak átmeneti probléma, hamarosan megoldódik, de addig is érdemes lenne kicsit visszafogni a kiadásaidat.

Mérleg

Valaki ma elkerül téged vagy nem tudsz vele kapcsolatba kerülni, és emiatt aggódsz, hogy mi van, ha megbántottad. Valószínűleg erről szó sincs, csak az illető túl elfoglalt. Ne idegeskedj Mérleg, keresni fog téged!

Skorpió

Valószínűleg ma nem érzed egészen jól magadat. Talán a hétvégi meggondolatlan étel- és italfogyasztás tette be nálad a kaput. De meglehet, hogy nem ez a probléma, ám akkor is szükséged lenne a pihenésre.

Nyilas

A párok között komoly feszültség adódhat, ráadásul olyan helyen, ahol „közönségük” is lehet, és megpróbálhatnak belevonni másokat is, hogy megpróbálják érvényesíteni az igazukat. 

Bak

A családtagok vagy a párod hiánya miatt ma komor lehetsz, Bak. Inkább beletemetkezel a munkába vagy a sorozatdaralásba, hogy ne is kelljen szembesülnöd a magánnyal.

Vízöntő

Légy óvatos ma az étel- és italfogyasztással, mert hajlamos lehetsz túlzásokba esni és ez kellemetlen panaszokat idézhet elő. Nem beszélve a plusz kalóriákról, amiket utána nagyon fogsz utálni, amikor visszaköszönnek a mérlegre állva.

Halak

Erősen jelen van a levegőben a karrierváltás vagy az előléptetés lehetősége. Annyi biztosnak látszik, hogy a kemény munka végre meghozza gyümölcsét, bár meglehet: egy ideig még nem jelenik meg a bankszámládon.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves