Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. január 30.: A Mérleg életébe besétál a nagy szerelem, a Nyilast megünnepelni való siker éri

2024. január 30.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2024. január 30.: A Mérleg életébe besétál a nagy szerelem, a Nyilast megünnepelni való siker éri
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint romantikus élményekre számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Egy különleges esemény vár ma rád, Kos. Talán valakinek a születésnapja van, esetleg más partira vagy hivatalos, de az biztos, hogy élménydúsan alakul, főleg az estéd, mikor kettesben lehetsz a szerelmeddel.

Bika

Érdemes minőségi időt töltened a kedveseddel, mert miközben beszélgettek, tanulhatsz tőle valamit, sőt, akár új dolgot is megtudhatsz róla. A mai este segít abban, hogy még közelebb kerüljetek egymáshoz.

Ikrek

Pénzügyi szempontból úgy tűnik, hogy most remekül mennek a dolgaid, Ikrek. Talán fontolóra is veszed a lakásvásárlást vagy a felújítást, de legalábbis időszerűnek érzed, hogy megvegyél valamit, amire régóta vágysz.

Rák

Izgalmas beszélgetéseket folytatsz a környezeteddel és rengeteg olyan dolgot hallhatsz, ami felkelti az érdeklődésedet, kedves Rák. Különösen egy női ismerősöd lesz rád inspiráló hatással.

Oroszlán

Ma úgy dönthetsz, hogy a napod nagy részét egyedül töltöd otthon. Talán valamilyen kreatív projekten dolgozol és kihasználod, hogy a képzelőerőd rendkívül élénk és nagyon inspirált vagy.

Szűz

A barátok, a családtagok és a kedvesed a szokásosnál sokkal jobban odafigyelhetnek rád. Egy csoportos tevékenység vagy pedig más társasági esemény révén megismerkedhetsz néhány olyan személlyel, akivel barátságot köthetsz, Szűz.

Mérleg

Talán az egyik közeli barátoddal vagy a kollégáddal ma megváltozhat a kapcsolatod. Eddig nem tartottad vonzónak, de most hirtelen tökéletes társnak tűnhet számodra, és valószínűleg ő is ezt érzi.

Skorpió

Ha meghívnak egy izgalmas kalandra, utazásra, eseményre, fogadd el, és amennyiben teheted, vidd magaddal a szerelmedet is. Rátok férne a jó társaság és program, és a kapcsolatotokkal is csodát tenne.

Nyilas

Hatalmas szerencse érhet Nyilas, mert váratlanul pénz ütheti a markodat. A partnered szeretné megünnepelni a sikeredet, de azért ügyeljetek arra, hogy ne essetek túlzásokba, hiszen holnap vár titeket a munka.

Bak

Egy társasági esemény egy lenyűgöző személyt hozhat az életedbe, Bak. Órákon át beszélgethettek olyan dolgokról, amik mindkettőtöket érdekelnek. Más érdekes emberekkel is megismerkedhetsz, akikkel barátságot köthetsz.

Vízöntő

Beleszeretsz valakibe, akit ismersz, Vízöntő? Ha igen, megdöbbenthet a tény, hogy az illető, viszonozza az érzéseidet, és akár randira is hívhat. Viszont, ha a kollégádról van szó, lehet, hogy egy ideig titkolnotok kell a kapcsolatotokat.

Halak

A szerelem és a romantika az első és legfontosabb a mai napirendeden, Halak. Igazán meghitt és egyúttal forró estét tölthetsz a partnereddel. Ha már egy ideje együtt vagytok, szóba jöhet az esküvő vagy a családalapítás. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves