Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. november 14.: A Kos élete megváltozik a következő 24 órában, az Ikrek régi ismerőssel találkozik

2023. november 14.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. november 14.: A Kos élete megváltozik a következő 24 órában, az Ikrek régi ismerőssel találkozik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint heves érzelmi viharokat élhetnek át a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Eljött az ideje a változásnak. Te is érzed Kos, ezért vagy ennyire frusztrált. Egyetlen nap leforgása alatt az egész életed megváltozhat. Talán fájdalmas, de leginkább szükséges lezárásokra kell számítanod, és ezzel együtt örömteli új kezdetekre is.

Bika

Eléggé nyers lehetsz ma Bika, amit sokan nem fognak díjazni, hiszen nem szoktál durván viselkedni. A tüzes érzéseidet most jobb lenne egy projekt elvégzéséhez felhasználni. Egy a lényeg: ne engedd, hogy teljesen uralkodjanak rajtad. 

Ikrek

Nem vagy jó passzban, Ikrek. Érzelmileg eléggé feldúlt vagy, de fogalmad sincs, mi miatt. Ám a jó hír az, hogy váratlanul összefuthatsz egy régi ismerősöddel, aki egy csapásra megszüntetheti a rossz érzéseidet.

Rák

Hirtelen kirobbanhatnak ma belőled az érzelmek, Rák. Ne lepődj meg, ha váratlanul sírva fakadsz valami miatt, ami normális esetben még csak nem is zavarna. Néha fontos engedni kell, hogy az érzelmek kiáradjanak.  

Oroszlán

Mindig kifelé irányítod az energiáidat, hogy másoknak segíts, de mi lenne, ha a mai napon inkább befelé fókuszálnál? Figyeld meg, Oroszlán: amint magaddal kezdesz törődni, mindenki veled akar majd foglalkozni.  

Szűz

Talán már eleve feszülten ébredtél, és ez a frusztráltság csak tovább nőtt benned. Úgy érzed: valamin azonnal változtatni kell, és a szerelmi életedet veszed célba. Ám a kedvesed nem biztos, hogy örülni fog annak, ha ráborítod az érzéseidet vagy esetleg ultimátumot adsz neki.

Mérleg

Körülötted mindenki belevág egy közös projektbe, és az az érzésed, te is szeretnél csatlakozni az ügyhöz. Légy óvatos, nehogy csak azért akarj csatlakozni, mert mindenki más is ezt teszi. Hajlamos vagy elhamarkodottan cselekedni, hogy bebizonyítsd: mindig lehet rád számítani.

Skorpió

Hirtelen azt érzed, készen állsz a családalapításra, vagy a házasságra a szerelmeddel. Csak egy valamire ügyelj: ne ugorj bele valami visszafordíthatatlan dologba anélkül, hogy először alaposan megtervenéd a dolgokat.

Nyilas

Ma nem állsz a helyzet magaslatán, Nyilas. Add át egy projekt egyik részét valakinek, akiről úgy érzed, alkalmasabb a kezelésre. Amúgy sincs értelme mindent egyedül csinálni, ha tudod, hogy valaki jobb valamiben.  

Bak

Nagyon érzékeny leszel ma, Bak, és a legkevésbé sem bírod a kritikát. Igazi kihívás lesz számodra, de megéri visszafogni magad, különben csúnyán összeveszhetsz másokkal, és holnapra már meg is bánhatod.  

Vízöntő

Hallgass a legmélyebb, legerősebb érzéseidre, és lassan haladj előre, Vízöntő. Tervezd meg tetteidet, és vedd figyelembe mások érzelmeit, mielőtt megtennéd az első lépést, így elkerülheted a feszültségeket. 

Halak

Jelenleg minden jól alakul körülötted, amennyiben megtetted a szükséges lépéseket a sikerhez. Ha így tettél, akkor hamarosan elnyered a méltó jutalmadat. De, ha nem dolgoztál elég keményen, akkor bizony most kell belehúznod!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves