Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. március 6.:  A Szűz keresse fel orvosát, a Mérleget valaki mindenáron manipulálni akarja

2023. március 06.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. március 6.:  A Szűz keresse fel orvosát, a Mérleget valaki mindenáron manipulálni akarja
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint minden nehéz helyzetből előnyt kovácsolnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A veszteség nyereséghez vezet. Ma tekintsd áldásnak, ha valaki az életedben úgy dönt, ideje távoznia. Hidd el, rövid időn belül rá fogsz jönni, hogy minden mennyivel rosszabb volt addig, amíg az illető az életed része volt.

Bika

Hihetetlenül figyelmes, és kedves vagy ma másokkal. Valószínűleg semmit sem vársz cserébe, ők mégis sokszorosan meghálálják mindazt, amit adsz. A munkahelyeden megéri ma szorgalmasnak lenned, mert elismerésben részesülhetsz.

Ikrek

Végy egy mély levegőt, és ma még dolgozz keményen, Ikrek. Nem fogod megbánni, és nemcsak azért, mert letudsz minden feladatot, hanem mert épp ma jöhet el annak a pillanata, mikor felfedeznek téged a feletteseid.

Rák

Ma hihetetlenül nagylelkű leszel, mert talán téged sem vet fel a pénz, mégis szívesen adsz annak, akinek annyija sincs, mint neked. Talán nem hiszed, de az univerzum megfogja hálálni a tettedet!

Oroszlán

Azt tapasztalhatod, hogy a kapcsolatod megerősödik, ami annak is köszönhető, hogy a párod azt érzi: szereted és megbízol benne. Most az egyedülállóknak is megéri bizalmat szavazniuk annak, aki nagyon próbálkozik náluk.

Szűz

Az utóbbi időben nem kímélted magadat Szűz, és talán ezt most már te is érzed. Nem pusztán a fáradtságról van szó, ha kellemetlen tüneteket tapasztalhatsz. Érdemes lenne mielőbb orvoshoz fordulnod, ne vár meg, amíg rosszabb lesz!

Mérleg

Ma valaki megpróbálhatja befolyásolni a döntéseidet, vagy rávenni arra, hogy megtegyél valamit. Véletlenül se engedd magadat bármire is rábeszélni, mert később megbánhatod. A legjobb, ha a saját fejed után mész!

Skorpió

Kellemetlen szituációban találhatod magadat a randipartnereddel vagy a szerelmeddel, ugyanis nehezére eshet fizetnie a randin a részét, vagy fogcsikorgatva, dünnyögve teszi. Egyedülállóként kellemetlen lehet, ha neked kell fizetned, míg párban élőként szimplán mérges leszel a párodra, amiért ennyit is sajnál.

Nyilas

Készülj arra, hogy ma lépten-nyomon megpróbálnak téged feltartani. Ezer dolgod van, ki sem látsz a munkából, mégis állandóan csörög a telefonod, beszélgetni akarnak veled a kollégáid. Nyugodtan mondd nekik, hogy nem érsz rá!

Bak

Egy kicsit vissza kellene fogni a kiadásaidat, Bak. Hajlamos vagy olyan dolgokat is összevásárolni, amikre nincs szükséged. Közben jól jönne a pénz a hétvégén, mikor szórakozni mész, vagy beülnétek egy étterembe a barátnőiddel, esetleg a kedveseddel.

Vízöntő

Takarékoskodj az energiáddal, mert hamarosan olyan feladatokkal találod szembe magad, amikhez kelleni fog erő. Nyugodtan lehetne ez egy lazább nap, mikor előbb végzel a munkával, és pihensz. Délután találkozz a barátnőiddel, de legalábbis légy olyanok mellett, akik feltöltenek.

Halak

Engedd el a múltat, kedves Halak. Nem éri meg folyton azon kattogni, mit csinálhattál volna másképp, vagy mit tennél a mostani eszeddel. Már úgysem tudsz rajta változtatni. Sokkal fontosabb lenne, hogy előrenézz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves