Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. május 30.: A Kost néhány férfi nagyon meg akarja hódítani, a Bika szíve vérzik, mert elárulják

2023. május 30.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. május 30.: A Kost néhány férfi nagyon meg akarja hódítani, a Bika szíve vérzik, mert elárulják
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint néhány csillagjegy sikert arat, mások viszont féltékenyek vagy dühösek lesznek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Magabiztosnak érzed magad. Az emberek nem tudják nem észrevenni, mennyire szeretetteljes, békés nyugalmat sugárzol, Kos. Ezenkívül mágnesként vonzod a férfiakat, és néhányuk mindenáron meg akarja kapni az elérhetőségedet.

Bika

A céljaiddal kapcsolatos akadályokba ütközöl. Talán úgy érzed, nem kapod meg a megérdemelt támogatást és együttműködést. Azok az emberek, akikről azt hitted, hogy az oldaladon állnak, ellened fordulhatnak, és elárulva érezheted magad.

Ikrek

Ez egy nagyszerű nap számodra, Ikrek. A váratlan találkozások különösen feldobják a napodat. Jó érzéssel tölt el, hogy most nem neked kell küzdeni másokért, hanem a környezeted igyekszik a kedvedben járni.

Rák

Csodálkozol miért nem rád összpontosul minden figyelem, pedig mindent megtettél érte. Talán emiatt becsapottnak és ingerlékenynek érzed magad. Minél bosszúsabb leszel, annál inkább elűzöl másokat, ahelyett, hogy bevonzanád őket.

Oroszlán

Ma kimondottan mérges leszel azokra, akikkel kapcsolatban úgy érzed, kihasználnak vagy nem tesznek eleget a kettőtök kapcsolatáért. Valóban érdemes lenne átgondolnod, kik érik meg az időt és az energiát, de mindezt nyugodtan, higgadtan.

Szűz

Fogadd el a rád vetülő reflektorfényt, és ne szégyelld! Biztos lesznek, akik irigykednek, és rosszmájú megjegyzéseket tesznek, de ne foglalkozz velük, csak éld át a sikeredet, és örülj a népszerűségednek.

Mérleg

A mai nap csodálatosan eredményes lehet számodra, kedves Mérleg, ha megtanulod, hogyan köss kompromisszumot. Ha ragaszkodsz ahhoz, hogy a dolgokat csak a magad módján csináld, akkor komoly konfliktusokba ütközöl.

Skorpió

Ma nagy valószínűséggel figyelemre éhes leszel. Megnézed a többieket, akik a környezetedben vannak, és úgy alakítod a megjelenésedet vagy a hozzáállásodat, hogy jobban hasonlíts rájuk. Légy óvatos, nehogy a figyelem megszállottja legyél!

Nyilas

Úgy érzed, a világ tetején állsz. Könnyedén eléred, és megtudod, amit akarsz. Jókedved van, mert minden a terveid szerint alakul. Éppen ezért ne hagyd, hogy az irigykedők lehúzzanak.

Bak

Eléggé feszült vagy, Bak. Talán azért, mert valaki, aki közel áll hozzád, semmibe veszi az érzéseidet. Úgy érzed, ez a személy inkább a saját problémáival foglalkozik, nem pedig veled. Ezért kellene előbb magaddal törődni, aztán másokkal.

Vízöntő

Szánj több időt a megjelenésed ápolására, és merd megmutatni magad! Légy az a büszke ember, aki vagy. Ma az a feladatod, hogy jelenléteddel egyszerűen beragyogd a környezetedet, és az emberek el lesznek tőled ájulva!

Halak

Előfordulhat, hogy felkérnek egy előadás megtartására vagy arra, hadd tartsanak nálad összejövetelt. Hirtelen kétségbeeshetsz, de végül beleegyezel, és később áldani fogod érte magad!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves