Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. december 20.: A Rák jó úton jár az elsöprő siker felé, a Bakot lehangolják az emberek

2023. december 20.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. december 20.: A Rák jó úton jár az elsöprő siker felé, a Bakot lehangolják az emberek
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint ma agresszív energia söpör végig a zodiákus tagjain. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Elmozdíthatod az egyensúlyt és a harmóniát ma úgy, hogy kiengeded a gőzt, mielőtt másokkal és a drámáikkal foglalkoznál. Fusd körbe a háztömböt vagy kiabálj ott, ahol senki sem lát vagy hall.  

Bika

Ma erős agresszivitás dolgozik benned, de ez az érzés hasznos lehet számodra, mert előre hajt. Viszont ne ígérj olyat, amiről tudod, hogy nem tudod betartani, mert kellemetlen helyzetbe hozod magad.

Ikrek

Megnőtt benned az érzelmi feszültség, és ez hirtelen kihozhatja belőled a legjobbat. Ennek csupán annyi a hátránya, hogy már nem tudnak mások követni, és egyedül kell folytatnod az utadat.  

Rák

Ma ne fogd vissza magad, Rák. Van benned egy adag agresszivitás, ami hódításra késztet és segít a legjobb formádat hozni. Még az ünnepek előtt óriási sikert érhetsz el. 

Oroszlán

Meg kell próbálnod, hogy ma nem mondod ki egyből azt, amit gondolsz. Bár úgy véled, mindenre megvan a válaszod, előfordulhat, hogy nem veszed figyelembe a puzzle minden darabját.  

Szűz

Agresszív energia uralkodik ma, és mindenkivel szemben követeléseket támasztasz. Inkább azon lenne érdemes elgondolkoznod, hogy a készségeidet és érzékeny természetedet hogyan lehet a legjobban felhasználni a feladataid elvégzésére. 

Mérleg

Gyerünk Mérleg, találd ki, mire vágyik a szíved. Ma egy agresszív erő dolgozik benned. Hacsak nincs meg szilárdan az elmédben, hogy mit akarsz és mit érzel, könnyen meggondolatlan lépésre szánhatod magad.

Skorpió

Irányítsd az agresszivitásodat a helyes irányba: a munkádba. Izgatottan várod, hogy bizonyos projektek beinduljanak és gőzerővel rájuk pöröghess. Kirívó sikert érhetsz el még az ünnepek előtt. 

Nyilas

A mai nap nem pihenésre való, Nyilas. Van egy nagyon fontos gyakorlati kérdés, amivel foglalkozni kell, mielőtt bármilyen könnyed tevékenységbe kezdenél. Ne feledkezz meg erről a fontos kötelezettségedről!  

Bak

Valakiből egyenesen árad a negatív energia és szabályosan lehoz az életről. Menekülj el az illető környezetéből, és gondolj arra: nem a te felelősséged, hogy mindenkit boldoggá tegyél.

Vízöntő

Próbáld ma kordában tartani az érzelmeidet, Vízöntő. Lehetséges, hogy rendkívül dühös leszel, és meggondolatlan tettekre szánhatod magad. Fontos, hogy ezekben a napokban szerénységet és alázatot mutass.  

Halak

A mai egy nagyszerű nap számodra, és sok mindent elérhetsz. Miután elintézted a szükséges dolgokat, nyugodtan menj szórakozni a barátaiddal vagy a családdal, mert megérdemled!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves