Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. szeptember 2.: A Rák viszi el a balhét a munkahelyén más helyett, a Nyilas olyan elismerésben részesül, amiről álmodni sem mert

2022. szeptember 02.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2022. szeptember 2.: A Rák viszi el a balhét a munkahelyén más helyett, a Nyilas olyan elismerésben részesül, amiről álmodni sem mert
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint teljesen kivannak merülve a csillagjegyek, és néhányuktól emiatt  érzelmi kirohanásra lehet számítani. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

Nehéz lehet a nap elején biztos pontot találni, annyira fáradt, energiátlan, valamint bizonytalan vagy. Ráadásul nehezedre esik kifejezni az érzéseidet, ami csak tovább nehezítheti a helyzetet. A legjobb lenne, ha ma minden energiádat önmagadra fordítanád, este pedig forró fürdővel, és sok pihenéssel kényeztetnéd testedet, valamint a lelkedet!

BIKA   

Reggel konfliktus alakul ki közted és egy kollégád vagy egy szeretted között. Ám a nap előrehaladtával javulni fog a helyzet, Bika. A kulcs az, hogy laza maradj, és ne foglalkozz a helyzet kimenetelével. Ne emészd magadat semmi miatt, mert akkor nem tudsz a feladataidra koncentrálni!

IKREK

Meglehetősen csendes, visszafogott leszel ma, és igazából a túlélésre hajtasz, annyira kivagy már. Jobban fogod élvezni az ilyen békés pillanatokat, ha megadod a testednek azt a pihenést, amire szüksége van. Mindig nagyobb és jobb kalandokra törekedni lehet, hogy szórakoztató, de túlságosan kimeríthet.

RÁK

Fáradt vagy és ingerlékeny, egyszerűen csak szeretnéd átvészelni a napot. Így is eléggé padlón vagy, az viszont egyenesen tovább tetézi a bajaidat, hogy a munkahelyeden neked kell elvinned a balhét más helyett. Egy idő után feladod a harcot, de nemcsak azért, mert ki vagy merülve, hanem mert értelmetlennek is tartod.

OROSZLÁN

Annyira aggódhatsz ma a világ és a környezeted miatt, hogy elfelejtkezel gondoskodni a saját szükségleteidről. Délután vagy legkésőbb este, add meg magadnak, ami jár: kényeztesd a testedet és a lelkedet. Engedd el kicsit mások kezét, nem dől össze a világ, ha „szabadságra mész”.

SZŰZ

Teljesen ki vagy merülve, Szűz. Túl sokat vállaltál az utóbbi időben, és nem gondoskodtál arról, hogy pótold az energiát, amit a munkába vagy másokba fektettél. Ilyen állapotban hajlamos lehetsz lebecsülni magadat, és megfeledkezni a céljaidról. Egy alapos pihenés sokat segítene rajtad!

MÉRLEG

Ma kicsattanó formában vagy, Mérleg, így megfelelő nap a mai arra, hogy olyan projekteket vállalj, amelyek határozott vezetést igényelnek. Ne gondold magadat alacsonyabb rendűnek a körülötted lévő emberekhez képest. Cselekedj úgy, mintha vezető beosztásban lennél, és rájössz: mások automatikusan támogatni fognak ebben a pozícióban!

SKORPIÓ

Ma csalódott lehetsz, mert úgy tűnik, senki sem vevő az ötleteidre. Nehéz lehet kapcsolatba lépni azokkal az emberekkel, akik egyszerűen nem hajlandók elfogadni semmilyen véleményt, kivéve a sajátjukat. Viszont délutánra minden megoldódik! Azt fogod tapasztalni, hogy az emberek a te szemszögedből kezdik látni a dolgokat.

NYILAS

Olyan dicséretben, elismerésben részesülsz Nyilas, amitől a világ tetején érezheted magad. Álmodni sem mertél róla, és több kellemes vonzattal is jár. De azért próbáld meg nem hagyni, hogy ez az érzés a fejedbe szálljon. Maradj szerény a rád zúduló pazar bókeső ellenére is!

BAK

Úgy tűnhet, hogy rajtad kívül mindenki jól érzi magát. Te viszont alig állsz a lábaidon, annyira kivagy merülve, és eleged van mindenből. Ne légy irigy, és féltékeny, mert azzal árthatsz a kapcsolataidnak. Bölcsen tennéd, ha inkább elvonulnál pihenni, utána másképp látnád a dolgokat!

VÍZÖNTŐ

Az emberek igazi drámakirálynőként tekinthetnek ma rád. Tudod, mit? Ne törődj velük, nyugodtan engedd szabadjára a benned lévő elfojtott érzelmeket, máskülönben előbb-utóbb felrobbansz vagy eltávolodsz másoktól, ha sosem vagy velük őszinte az érzéseidet illetően.

HALAK

Adódhat némi konfliktusod, ha korlátlanul szabadjára engeded az érzéseidet. Valószínűleg te sem szeretnéd, ha egy vödör jéghideg vízzel hűtenének le, de valószínűleg megtörténik - még ha képletesen is -, hacsak nem fogod vissza magad. Van más módja is annak, hogy mások tudtára add az érzéseidet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves