Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. október 17.: A Rák összejön egy közeli barátjával, a Nyilas kedvességét félreérti egy férfi kollégája

2022. október 17.

4 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2022. október 17.: A Rák összejön egy közeli barátjával, a Nyilas kedvességét félreérti egy férfi kollégája
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint ma pattanásig feszül a csillagjegyek idegrendszere. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Szupergyorsan le tudod ma a kötelezettségeidet, feladataidat, így marad időd elintézni a ház körüli teendőket. Utána még arra is lesz lehetőséged, hogy nyugodtan megigyál egy kávét a barátnőddel vagy a pároddal borozgassatok, és lelkizzetek egy jót.

Bika

Valószínűleg ma több szinten is túlzásokba eshetsz, Bika. A probléma az, hogy mindenütt ellenállásba ütközöl, ahol megfordulsz. Nemcsak te, de mindenki más is makacsnak bizonyul a környezetedben. Ne feledd, ha együttműködésre vágysz, kompromisszumot kell kötnöd a többiekkel!

Ikrek

Ma egy kicsit mindenki feszült lehet a környezetedben. Viszont meglepő módon képes vagy megnyugtatni őket szavak nélkül is.  Figyeld meg: ha megőrzöd a nyugalmadat minden helyzetben, akkor ők is alkalmazkodni fognak hozzád. Próbáld ki ezt, ahelyett, hogy beleállnál a vitákba!

Rák

Akármilyen zűrösen is alakuljon a napod a munkahelyeden, mégis lesz a napnak egy olyan momentuma, ami feldobja a hétfődet. Végre szárba szökken a szerelem közted és egy közeli barátod között. Kicsit furcsa lehet eleinte, de nagyon jó alapokra épül a kapcsolatotok.

Oroszlán

Öszeütközésbe kerülhetsz a környezeteddel, kedves Oroszlán. Valószínűleg a szóban forgó probléma abból adódik, hogy mások egy kicsit túlságosan magukra összpontosítanak. Próbálj kicsit megértőbb lenni, mert az emberek ingerlékenyek, makacsok és igen, önzők lehetnek.

Szűz

Nagylelkűséged és őszinteséged nem marad észrevétlen ma. Az embereknek valószínűleg több figyelemre lesz szükségük, mint általában, ezért érdemes lenne foglalkoznod azok érzelmeivel, akiket szeretsz. A kulcs az, hogy közben ne hagyd magad érzelmileg kimerülni!

Mérleg

Ma a semmiből váratlan feszültség adódhat, Mérleg. Előfordulhat, hogy emiatt te is agresszívebb leszel, és ezt nem fogja díjazni a környezeted. Ne lepődj meg, ha teljesen váratlanul kitör a balhé! Ha tudod, kerüld el inkább, mert csak dühös vitatkozásokra, semmint eredményes beszélgetésekre számíthatnál.

Skorpió

Mindenki ideges körülötted. Ne lepődj meg azon, ha tovább növeled a dühüket azáltal, hogy te viszont nyugodt vagy. Állj ellen a kísértésnek, és ne hagyd magad felhúzni, ne menj bele a felesleges vitázásba! Ezzel kapcsolatban készülj arra: mások mindent megtesznek azért, hogy elveszítsd a fejedet.

Nyilas

Mindenki harapós vagy éppen depressziós hangulatban van a környezetedben. Szokásodhoz híven, szeretnéd oldani a feszültséget. Sajnos egyesek rossz néven vehetik a vicceidet. De kellemetlenebb lehet az, hogy egy kollégád félreértheti a közeledésedet, és azt hiheti: szeretnél tőle valamit.

Bak

Tégy meg mindent, hogy lépést tarts a mai nap eseményeivel, Bak! Gyorsan alakulhatnak a dolgok körülötted. Viszont szomorúan tapasztalod: a környezeted nem számol veled. Kihagynak a döntéseikből, nem segítenek, valósággal szellemnek érzed magad, ha pedig szóvá teszed, még meg is haragszanak.

Vízöntő

Zavar, hogy mindenki kapkod körülötted, és meggondolatlanul cselekszenek. Ráadásul a munkahelyeden elvárják: te is csipkedd magad. Ráadásul ma még a viccelődésedet sem díjazzák. A legjobb valamelyest megpróbálod felvenni a ritmust, és elkerülöd a lehetséges konfliktushelyzeteket!

Halak

Az élet zavaros tud lenni, Halak, és érzed, valami nincs rendben, de nem tudod, mi lehet. Amikor az önbizalomhiány kopogtat az ajtódon, emlékeztesd magad arra, hogy milyen jól kezelted a múltbeli helyzeteket, és használd ezt önbizalom növeléshez!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves