Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. november 28.: A Mérleg mindenképpen mondjon igent ma, a Nyilas maradandót alkot

2022. november 28.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2022. november 28.: A Mérleg mindenképpen mondjon igent ma, a Nyilas maradandót alkot
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint nem tudják megállni a csillagjegyek, hogy ne vesszenek össze. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Zűrzavar adódik az érzelmi életedben, Kos. Azonnali szükségét érezheted annak, hogy beszélj erről a partnereddel. De feszültség alakulhat ki, ha túlságosan makacskodsz, és megpróbálsz bizonyos válaszokat kicsikarni belőle.

Bika

A barátok és a család, bár kedvesek veled, ma mégis irritálóak lehetnek, Bika. Ráadásul rajtad kívül mindenki más is idegesnek tűnik, és képtelenek világosan kommunikálni. A hirtelen robbanás elkerülése érdekében érdemes távol maradni azoktól, akik feszültté tesznek.

Ikrek

Ma mindennel elégedetlen vagy, Ikrek. Ráadásul ezen a napon a  toleranciaküszöböd is alacsony vagy nem is létezik. Ez a hangulat ad egy löketet ahhoz, hogy górcső alá vesd a kapcsolataidat, és elengedd azokat, akik rossz hatással vannak rád.

Rák

A mai nap semmit sem szabad lazán kezelned, ha pénzről van szó. Amennyiben szisztematikus megközelítést alkalmazol, akkor nemcsak időt és energiát spórolsz meg, hanem pénzt is, és a gondok is messzire elkerülnek.

Oroszlán

Vegyes érzelmek uralkodnak benned kedves Oroszlán. Egyik részed szeretne magába fordulni és egész nap egyedül lenni, míg a másik oldalad társaságra vágyik. Valószínűleg mindkét vágyad teljesülni fog, elvégre hosszú a nap!

Szűz

Kedved támad rendet tenni az otthonodban és felkészülni az ünnepekre. Megszabadulsz mindattól, amire nincs szükséged, és a régóta halogatott feladatokat is ellátod. Erőteljes bolygóenergiák sarkallnak arra, hogy felkészülj valakire vagy valamire.

Mérleg

Cselekedj habozás nélkül, Mérleg, különösen, ha egy jó tanácsot követsz, vagy új területeket fedezel fel. Lehet, nem ez tűnik a legjobb tanácsnak, de ez egy olyan nap, amikor rendíthetetlenül igent kell mondani minden olyan javaslatra, ami felmerül!

Skorpió

Nyilvánvalóan valami nagy dologgal küszködsz, Skorpió. Ingerlékeny vagy és emiatt könnyen összeveszel másokkal. Feszültséged a jelenlegi félelmeidből fakadnak, amik exponenciálisan szaporodnak. A te feladatod megállítani őket!

Nyilas

Számíts arra, hogy ma provokatív hangulatban leszel, Nyilas, ami segíthet a karrieredben maradandót alkotni. Viszont ma szembesülhetsz a démonaiddal, és ez lehetőséget kínál megszabadulni azoktól a  félelmeidtől, amiket olyan régóta cipelsz magaddal.

Bak

Néhány napja már felfokozott állapotban vagy, tele szenvedéllyel és tettvággyal. Légy hű önmagadhoz, és fejezd ki ezeket a vágyakat! Kétségkívül nagy sikert arathatsz a magánéletedben, de a munkahelyeden nem mindenki díjazza majd az ötleteidet.

Vízöntő

Milyen különös nap, Vízöntő! Váratlanul lehetőséged adódik részt venni egy nem mindennapi kalandban, de félsz belevágni. Minden jel arra utal, hogy jól jársz azzal, ha felszállsz erre a hajóra, szóval légy bátor, és mondj rá igent!

Halak

Tele vagy ma vadabbnál vadabb ötletekkel, Halak. Ne vesd el őket, csak mert irreálisnak tűnnek! Amiben látsz egy kis lehetőséget, valósítsd meg, hiszen nem véletlenül jutnak az eszedbe! Saját magadat is meglepheted a mai teljesítményeddel.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves