Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. november 21.: A Mérleggel csoda történik, a Halak találkozik az ikerlángjával

2022. november 21.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2022. november 21.: A Mérleggel csoda történik, a Halak találkozik az ikerlángjával
© Fotó: Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint a bolygóenergiák javulást hoznak a csillagjegyek életébe. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Fennáll annak a lehetősége, hogy becsapnak, vagy valamilyen módon kihasználnak. Például, úgy érzed, többet fizetsz valahol, mint kellene? Az előtted álló napon felfedezheted az igazságot, valamint elismerést szerezhetsz erőfeszítéseidért a munkahelyeden.

Bika

Tehetséges vagy abban, hogy összehozd az embereket, ehhez nem fér kétség, Bika. A mai nap különösen alkalmas lesz csoportos tevékenységekben való részvételre vagy azok kezdeményezésére. Ha van egy célod, itt a lehetőség összefogni hozzá az embereket!

Ikrek

Ígéretes nap előtt állsz, Ikrek. Ugrásszerűen haladsz előre mindenben. Éppen ezért a mai napon érdemes lenne elővenni azokat a feladatokat, amiket korábban félbehagytál vagy megoldhatatlannak tűntek. Ma ott is sikert érhetsz el, ahol nem számítasz rá!

Rák

Valószínű, hogy van valami, amire szükséged van, de eddig nem sikerült megkapnod, megszerezned. De ma már minden elérhető közelségben van, főleg, ha mostanáig anyagi gondok hátráltattak. Szerencsés nap előtt állsz, szóval hozd ki belőle a legtöbbet!

Oroszlán

Az előtted álló nap megnyugtató lesz. Ma sikerülhet pontot tenni az anyagi problémáidra. De a mai nap arra is alkalmas, hogy elkezd megvalósítani a legnagyobb vágyadat. A csillagok melletted állnak, használd ki a támogatásukat!

Szűz

Tele leszel ötletekkel az életed javítására, Szűz, különösen, ami a családodat illeti. Igaz, hogy az elmúlt néhány hónapban nehézségeket tapasztaltál, de most már fellélegezhetsz. Legyen szó karrierről vagy a magánéletedről, ma minden erőfeszítésed jelentős sikert hoz.

Mérleg

Olyan váratlan, szerencsés dolog történik veled, hogy el sem akarod hinni. Valóságos csodának éled meg. Még csak nem is reménykedtél abban, hogy ez megtörténhet veled. Ez a te napod Mérleg, élvezd a sikeredet!

Skorpió

A hangulatod javulására számíthatsz ma, Skorpió. Jelenleg a szakmai és magánprojektjeid is jól haladnak, ezért megnyugodhatsz. Este már új terveket készítesz, mert tudod, hogy az aktuális céljaidat hamarosan kipipálhatod.  

Nyilas

Vannak, akik azt mondják, hogy lemaradsz az életről, mert az utóbbi időben csak figyeled az életet, nem pedig megtapasztalod. Ha ez a helyzet, akkor a mai nap új kezdet lesz számodra. Hirtelen felélénkül a társasági életed, és megjön a lelkesedésed is.

Bak

Ma a szokásosnál is nagyobb igényed lesz a társaságra. A neten, vagy egy barátod segítségével rábukkanhatsz egy olyan közösségre, ahol sok hozzád hasonló ember van. Még néhány tippet is kaphatsz arra vonatkozóan, hogyan valósítsd meg a terveidet!

Vízöntő

Képes vagy ma addig dolgozni, amíg ki nem dőlsz. Most senki és semmi nem állhat az utadba! Való igaz, a szokásosnál is többet érhetsz el ennek köszönhetően! Legalább a nap végén ünnepeld meg a sikeredet, úgyis ideje lenne találkoznod a barátaiddal!

Halak

A mai bolygóállások olyan ajtókat nyitnak meg előtted, amelyeket korábban bezártak. Hirtelen még az önbizalmad is megnő, és az emberek csodálattal telve néznek rád. Olyan ragyogó leszel ma, hogy még életed nagy szerelmét, az ikerlángodat is bevonzhatod!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves