Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. december 21.: A Kos számára elérkezett a nap, amire várt, a Vízöntőre a munkahelyén talál rá a szerelem

2022. december 21.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2022. december 21.: A Kos számára elérkezett a nap, amire várt, a Vízöntőre a munkahelyén talál rá a szerelem
© Fotó: Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint a Bak havának első napja szerencsés fordulatokat hoz a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma felvirradt az a nap, amire vártál, Kos. Végre megteheted, amit régóta tervezel, vagy megkapod azt, amiről álmodoztál. Esetleg a mai napon szabadulsz meg egy kötelezettségtől, tehertől, ami jó ideje nyomaszt. Olyan érzésed van, mintha karácsony lenne!

Bika

Nagyszerű nap elé nézel, Bika! Ma minden pont úgy alakul, ahogyan elképzelted. Sőt, azt tapasztalod, mintha az egész világ összefogott volna érted, hogy megkapd mindazt, amire vágysz vagy elérd a céljaidat.

Ikrek

Ma valószínűleg egy új és kiaknázatlan erőforrást fedezel fel magadban. Rá fogsz jönni: nincs szükséged segítségre ahhoz, hogy megold a problémáidat. Könnyen megbirkózol mindegyikkel, és megvan benned az az erő, amit eddig másokban kerestél.

Rák

Megoldódnak a munkahelyeddel kapcsolatos kérdések, ami nagy megkönnyebbülést jelent számodra. Így legalább lesz időd végre a szerelmeddel foglalkozni, aki nagyon igényli már a figyelmedet.

Oroszlán

Az elmúlt néhány napban nagyon hektikus menetrendet követtél, és itt az ideje, hogy végre szervezettebben állj a napjaidhoz, mert ha nem teszed, a káosszal találhatod szembe magad, és kicsúsznak a dolgok a kezeid közül.

Szűz

Sokkal rugalmasabbnak kellene lenned, mert jelenleg túlságosan merev vagy, és ezzel nemcsak másoknak, hanem magadnak is feszültséget okozol. Légy nyitottabb, és hallgasd meg a környezeted véleményét!

Mérleg

Nagy lehet a kísértés, de semmilyen vitába se menj bele a mai napon, mert te húzhatod a rövidebbet. Inkább hagyd rá a dolgot a vitát generáló személyre. Szerencsére azért kellemes élményekben is lesz részed, mert elismerésre számíthatsz a feletteseidtől.

Skorpió

Rossz kedved lehet a nap folyamán, amit vásárolgatással próbálsz meg orvosolni. Légy óvatos, Skorpió, mert sokkal többet költhetsz a vártnál és kellemetlen helyzetben találhatod magad!

Nyilas

Új távlatok nyílnak meg előtted. Egy tehetség, amit mindig is hobbiként kezeltél, valami többé válhat, és azon kaphatod magad, hogy abból élsz, amit szeretsz. Minden fronton új fejlemények várhatók, amik teljesebbé teszik az életedet.

Bak

Ma elkaphat a méreg, és szeretnél indulatosan cselekedni. De a csillagok azt tanácsolják: higgadj le! Ha nyugodtan és diplomatikusan kommunikálsz, sokkal könnyebben eléred a célodat, mintsem akkor, ha hirtelen felindulásból cselekszel.

Vízöntő

Egy olyan személy, aki régóta körülötted van, de akit valójában soha nem vettél észre, egy beszélgetést követően váratlanul minden gondolatadat kitölti. Érzed, hogy mély lelki kapcsolódás van köztetek, aminek nem tudsz ellenállni.

Halak

Bízz az ösztöneidben, amik gőzerővel súgnak neked azzal kapcsolatban, mit tegyél. Valószínűleg meg kell ma hoznod egy nehéz döntést, de ne aggódj, mert megéri, és hamarosan élvezheted a sikert és az erőfeszítéseid gyümölcsét.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves