Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 24.: A Nyilas ötletét lenyúlják, a Vízöntő külföldre költözhet a jövő hónapban

2022. augusztus 24.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2022. augusztus 24.: A Nyilas ötletét lenyúlják, a Vízöntő külföldre költözhet a jövő hónapban
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A napi horoszkópban arra intik a csillagjegyeket, hogy bármilyen nagy is legyen a káosz, semmit se kapkodjanak el! Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

A képzeleted ma csakúgy szárnyalni fog, Kos. Egész nap ilyen ihletett állapotban leszel, ami különösen jól jön, ha művész vagy, esetleg kreatív munkát végzel. A környezetedet is sikeresen megleped azzal, milyen elképesztő gondolataid támadnak, és hogy a szokottnál is gazdagabban fejezed ki magad.

BIKA   

Pénzügyi céljaid épp a valósággá válás küszöbén állnak, Bika. Viszont azt érezheted, egy feladat túlságosan monumentális ahhoz, hogy most szembenézz vele. Ne ess kétségbeesésbe, inkább próbálj meg néhány működőképes ötletet találni, amelyek a segítségedre lehetnek a feladat elvégzéséhez!

IKREK

Egy baráttal folytatott beszélgetés új  karrierlehetőségre hívja fel a figyelmedet. Komolyan fontolóra veszed a munkahelyváltást. De előbb alaposan gondold át a következő lépéseidet, nem kell rohanni a döntéssel, ezért ne érezd azt, hogy nyomás van rajtad. Valószínűleg úgyis kedvedre lesz a végkifejlet!

RÁK

Furcsa álmok vagy meglátások boríthatják fel a lelki világodat, Rák. Arra késztetnek, hogy újragondolj mindent, különösen a már folyamatban lévő terveidet. Fontos: ne hozz elhamarkodott döntéseket! Inkább tekints a kialakult helyzetre úgy, mint lehetőségre, ami révén kiszúrhatod az esetleges hibákat.

OROSZLÁN

Egy barát, akit egy ideje nem láttál, furcsa, új érzéseket ébreszthet benned, amelyekre nem vagy felkészülve. Lehetséges, hogy meglátod benne a potenciális partnert. Ne kapkodj el semmit, adj magadnak egy kis időt, és ha a következő napokban is ugyanolyan vonzó, akkor érdemes nyitnod felé ilyen minőségben.

SZŰZ

Egy új üzleti kapcsolat kialakítása megváltoztathatja a közeli jövődet, Szűz. Még ha nem is a gyors meggazdagodási lehetőséget ígéri, akkor is érdemes belevágni. Csak előbb tudj meg minden lehetséges információt, mielőtt új és egyben közös vállalkozást indítasz az illetővel.

MÉRLEG

A befejezetlen munkafeladatok arra késztetnek, hogy azonnal vagy legalábbis még ma felszámold őket. Jó, hogy ilyen tettrekész vagy, de óvakodj a meggondolatlan döntésektől. Jól indul a napod, de rosszul fog végződni, ha egyszerre kezdesz harcolni több fronton, méghozzá rossz módszerekkel.

SKORPIÓ

Magad is érzed Skoprió: ma csakúgy sugárzol. Ne lepődj meg azon, ha vonzod a tekinteteket. Kiváló nap ez a mai a randizáshoz, akár egyedülálló, akár párban élő vagy. A szingliknél fennáll annak a lehetősége, hogy a desszertet már egyikük lakásán fogyasszák el. A párban élőknek sem lesz okuk a panaszra: nem lesz hiány szenvedélyből.

NYILAS

Van valaki, aki nagyon felkeltette a figyelmedet, és szeretnél vele mielőbb közeli kapcsolatba kerülni. Ám a romantikus vágyódásodat egy komoly kellemetlenség zavarja meg. Rá kell döbbenned: egy kollégád vagy közeli ismerősöd lenyúlta az ötletedet. Érthető, hogy feldühít, de ne veszítsd el a fejed, hanem gondold át, mit lehetne tenni!

BAK

Váratlan, és főleg kommunikációs gondjaid adódhatnak. Nem éred el egy barátodat vagy a munkahelyeden tűnik képtelenségnek bármit is elintézni, mert lépten-nyomon akadályokba ütközöl. Hagyj üzeneteket, aztán keress valami mást, ami eltereli a figyelmedet, és ne ragadj le egy dolognál!

VÍZÖNTŐ

Nem áll jól az anyagi helyzeted, vagy egyszerűen többre vágysz a jelenleginél. Éppen emiatt is fog kapóra jönni neked a lehetőség, amit felajánljanak, és igencsak fontolóra veszed, hogy következő hónapban külföldre költözz, és ott kezdj új életet. Persze ne kapkodj a döntéssel, még van egy kis időd kigondolni, mit szeretnél!

HALAK

Ma árad belőled a magabiztosság, Halak. Szexinek érzed magad, és szívesen belemész egy-két könnyed flörtölésbe is. Nagyszerű nap ez a mai az ismerkedéshez, de ahhoz is, hogy beiktassatok a pároddal egy romantikus vacsorát vagy egy szenvedélyesebb esti programot a hálóban.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves