Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 23.: Az Oroszlán olyan bizarr dolgot hall, amitől padlót fog, a Mérleg saját magát is meglepi

2022. augusztus 23.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2022. augusztus 23.: Az Oroszlán olyan bizarr dolgot hall, amitől padlót fog, a Mérleg saját magát is meglepi
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint remek híreket, valamint izgalmas információkat kapnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

Kifejezetten tanulságosnak fogod találni a barátokkal való társalgást. Igaz, néha zavarba ejtő irányt vesz a beszélgetés, de ezt leszámítva, hasznos lesz számodra. Ugyanakkor többet fogsz hallgatni, semmint beszélni, ösztönösen érzed: ez most az odafigyelés ideje. Az már csak hab a tortán, hogy a barátaid örömhírrel is szolgálnak.

BIKA   

Ma elég hektikusan alakul a napod, Bika. Valószínűleg nagyon elfoglaltnak bizonyulsz, de elégedett leszel az eredménnyel. Viszont szörnyen kifáradhatsz, ezért ügyelj arra, hogy időnként szünetet tarts! Ne lepődj meg, ha rengeteg bókot kapsz a kollégáktól. Zárd a napot tökéletes kikapcsolódással: este menjetek el vacsorázni a szerelmeddel.

IKREK

Néhány új információ egy érdekes területről arra késztethet, hogy böngészni kezdj az interneten,  könyveket bújj, és egyáltalán többet tudj meg. Magad sem tudod miért, de nagyon érdekelni kezd a dolog, és úgy érzed: valamit tartogat számodra. Menj utána, csak közben ne feledkezz meg a beígért találkozókról!

RÁK

Ma új és kreatív módszereket ismerhetsz meg  Rák a bevételeid növelésére. Annyi új információ kerülhet az utadba, hogy nehezen tudod nyomon követni azokat, ezért jobb, ha mindent feljegyzel, így később tájékozódhatsz róluk. Érdemes lehet egy szakértővel is konzultálnod, aki segíthet tisztán látni a lehetőségeidet.

OROSZLÁN

A társasági összejövetelek ma érdekes emberekkel hozhatnak kapcsolatba. Elképesztő beszélgetésekbe keveredhetsz, amelyek sok hasznos információval szolgálnak. A hallottak egy része olyan bizarr lehet, hogy nehezen hiszed el, és totálisan felforgatják az érzelmi világodat. Ám ennek az interakciónak köszönhetően új barátságok és előnyös kapcsolatok alakulhatnak ki.

SZŰZ

Egy barát vagy kolléga olyan könyvet ajánl, amit azonnal el szeretnél olvasni, Szűz. Ügyelj arra, hogy közben ne felejtkezz meg bizonyos teendőidről, esetleg ígéreteidről. Ugyanakkor a testednek éppúgy szüksége van stimulációra, mint az elmédnek, ezért iktass be egy kis sétát is a napodba!

MÉRLEG

Ma az elméd gyors, és inspirált lesz, Mérleg. Szédületes sebességgel pattannak ki az ötletek a fejedből. Használd ki ezt az ihletett állapotot, amíg csak lehet, mert előfordulhat, hogy rohamokban tör rád, és időnként azt érezheted: semmi sem jut eszedbe. De végül magad is meglepődhetsz  azon, amit alkotsz.

SKORPIÓ

Érdekes hírekre és izgalmas beszélgetésekre számíthatsz a nap folyamán. Ne csodálkozz, hogy a nap végén még mindig megállíthatatlanul pörög az elméd, és agyalsz meg ötleteket gyártasz. Egy kis testmozgás segíthet kikapcsolni, vagy egy romantikus este a szerelmeddel.

NYILAS

Ne lepődj meg, ha tengernyi e-mailt kapsz, vagy állandóan csörög a telefonod, Nyilas. A barátok, rokonok és kollégák nagyszerű híreket és hasznos információkat osztanak meg veled. Ezen üzenetek közül egy vagy több arra ösztönözhet, hogy te magad is megeressz másoknak néhányat.

BAK

A nap jelszava: inspiráció. Kreativitásod, tehetséged virágzik, és csodálatos ötletek jutnak az eszedbe. Ne fogd vissza magad, még akkor se, ha mások arra intenek! Figyeld meg, végül bármit is teszel, elégedett leszel az eredménnyel. Az a legszebb, hogy végül a környezeted is elismeréssel fog adózni a munkád, a tehetséged előtt.

VÍZÖNTŐ

Fizikai és szellemi szinten egyaránt rendkívül energikus leszel ezen a napon, Vízöntő. A munkádban nagy hasznát veszed, hiszen rendkívül lendületes leszel, de a különböző összejöveteleken is sziporkázni fogsz. Ma különösen élvezni fogod a napot, mert nagyon eredményesnek bizonyulsz, amellett pedig minden szem rád szegeződik.

HALAK

Valószínűleg nagyon éles lesz ma az intuíciód, Halak. A pszichikai meglátások gyorsan és pontosan jutnak el hozzád. A fantáziád is gazdag, és remek ötleteid támadhatnak, amiket azonnal szeretnél majd megvalósítani. Ne lepődj meg, ha úgy tűnik, előre tudod, hogy mások mit fognak mondani.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves