Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 22.: A Skorpió részesül valaki hálájából, a Bakkal megtörténik az, amit lehetetlennek hitt

2022. augusztus 22.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia heti horoszkóp zodiákus ezotéria kettős csillagjegyek
Napi horoszkóp, 2022. augusztus 22.: A Skorpió részesül valaki hálájából, a Bakkal megtörténik az, amit lehetetlennek hitt
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint ez a nap tengernyi kalandot, és egyúttal kihívást hoz a  csillagjegyek számára. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

Csakúgy sugárzol, Kos, és az emberek nem fognak tudni figyelmen kívül hagyni. A mai egy jó nap arra, hogy kifejtsd az álláspontodat, mert a szokásosnál nyitottabb és fogékonyabb a környezeted az újdonságok iránt. Beszélj magabiztosan, és sokat elérsz ma! Ne aggódj, meggyőző erőd teljében vagy!

BIKA   

Magasröptű beszélgetéseket folytathatsz a környezeteddel. Sőt, olyan új dolgokat hallhatsz, amelyekről nem volt tudomásod, és nyomban felkeltik az érdeklődésedet. Annyira izgalomba hoz ma egy téma, hogy elgondolkodsz azon, miként mélyülhetnél el benne, így a továbbtanulás, a tanfolyam lehetősége is felmerül.

IKREK

Ez a te napod van, Ikrek, szóval élvezd ki! Hidd el, minden sokkal jobbra fordul körülötted. Merj boldog és vidám lenni, ne aggódj amiatt, hogy mindez átmeneti. Figyeld meg, mindenkitől dicséretet, elismerést kapsz, de akár még ajándékot is. Lépten-nyomon kedveskedni próbál ma a környezeted.

RÁK

Azt veheted észre: lassan felveszed azoknak az embereknek a vonásait, akiket megvetsz, de legalábbis nem kedvelsz. Ha továbbra is mindennek a negatív oldalát látod, akkor valószínű, hogy mások csak a te  negatív oldaladat fogják észrevenni.

OROSZLÁN

Könnyed, békés, de vidám hangulatban vagy ma Oroszlán. Kedvet kapsz a felfedezéshez, a kalandozáshoz. Egyedül az állhatja utadat, ha másokra hallgatsz. Néhányan megpróbálnak lehúzni a kritikáikkal, a negativitásukkal, de nem szabadna figyelned rájuk, mert túl sok kellemes élménytől esnél el.

SZŰZ

Tudod, mit kellene tenned, Szűz? Fejest ugrani a kalandokba, amelyek ma várnak rád, és amiket felkínálnak. Ne hagyd, hogy a környezeted eltántorítson téged. Ugyanakkor a mai napon a karrierben, és az üzletben megéri kockáztatni. A bátorságod kifizetődőnek bizonyul, mivel nagyot kaszálhatsz!

MÉRLEG

Képes vagy bármit átalakítani és meghódítani, használd ezt ki! Ma megcsapnak téged a közelgő, új kalandok szelei, és emiatt felettébb izgatott leszel. Ne fogd vissza magad, itt az ideje, hogy teljes erőbedobással csináld, amit csinálsz! Nemhogy a hét többi napján, már most hétfőn többet elérhetsz annál, mint amennyit elterveztél.

SKORPIÓ

Mondják, hogy jó tett helyébe jót várj, valamint azt is: a jó, elnyeri a méltó jutalmát. Nos, ez történik ma veled is, Skorpió! Valaki, akinek korábban szívességet tettél, vagy kérés nélkül segítettél, elhalmoz téged a hálájával, amit nagylelkűen és gálánsan fog tenni. Élvezd!

NYILAS

Bármennyire is igyekszel, nem sikerül áttörést érned el.  De nemcsak a karrieredben, a problémák megoldásában is ezt az akadályt észleled. A pároddal szemben olyan érzésed van, mintha a falnak beszélnél. Jobban teszed Nyilas, ha ma nem erőltetsz semmit. Majd másik holnap sikeresebb leszel!

BAK

Van, vagy talán volt egy álmod, elképzelésed, amivel kapcsolatban azt gondolod: úgysem fog összejönni. Olyan nagy vagy különleges, hogy lehetetlennek tartod a megvalósulását, és azt mondod: pláne velem nem történhet meg! Ennek fényében ma elég nagy meglepetés ér, mikor összejön ez a bizonyos dolog!

VÍZÖNTŐ

Használd ezt a napot álmaid megvalósítására! A csillagok maximálisan támogatnak téged. Az ajtó nyitva áll, és arra vár, hogy átlépj abba az új életbe, amit megálmodtál magadnak. Most ne aggódj a következmények miatt. A jó szerencséd biztonságban átvezet a mai napon, miközben új élményeket szerzel.

HALAK

Ne aggódj, ha a dolgok nem a terveid szerint alakulnak, Halak. Bölcsen teszed, ha ma nem erőltetsz semmit. Inkább csinálj valamit, amit még soha! Tökéletes ez a nap a kalandokhoz, az új dolgok kipróbálásához. Merj kezdeményező, és válllakozószellemű lenni este, és lepd meg magatokat a pároddal egy különleges szexélménnyel!Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves