Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 1.: A Kos durva dolgokat tud meg, a Skorpió édes bűnbe esik

2022. augusztus 01.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2022. augusztus 1.: A Kos durva dolgokat tud meg, a Skorpió édes bűnbe esik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp arra inti a csillagjegyet, hogy vigyázzanak arra, mit mondanak, és ne üljenek a babérjaikon! Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS  

Durva dolgokat tudhatsz meg egy szerettedről vagy ismerősödről. Akármilyen nehéz is legyen, próbáld meg higgadtan kezelni a helyzetet, és dühöngés vagy elkeseredés helyett gondold át, mitévő legyél, illetve próbáld megérteni az illetőt. Egyedül te dönthetsz arról, hogy ez éket ver-e közétek vagy sem.

BIKA   

Megvan az erőd és a képességed ahhoz, hogy szinte bármilyen nehézséggel megküzdj, mégis visszatart a csalódástól való félelem. Csak a cél lebegjen a szemed előtt, és légy merész a cselekedeteiben! Hidd el, ma képes vagy bármit elérni, egyedül te korlátozhatod magadat!

IKREK

Ne aggódj amiatt, hogy nem jársz jó úton, Ikrek, ugyanis a megfelelő helyen és időben vagy. Éppen ezért ne engedd, hogy a múltban történt dolgok lehúzzanak. Gondolj a negatív tapasztalatokra úgy, mint tanulságokra. Még ha nem is tudsz változtatni egy bizonyos helyzeten, de a vele kapcsolatos reakciódat átformálhatod.

RÁK

Háború készülhet ma világodban, Rák. Elszabadulhat a pokol a szerelmi életedben, illetve a családi, barátai kapcsolataidban egyaránt. Nyugodtan mondd ki a véleményedet, de ne égess fel minden hidat magad körül. Érthető, ha megvisel a helyzet, de óvakodj attól, hogy olyat mondj vagy tegyél, amit később megbánhatsz.

OROSZLÁN

Egy belső hang figyelmeztet: lassíts, Oroszlán! Valószínűleg az a legjobb, ha tartasz egy kis szünetet, és hagyod, hogy valaki más vegye át a vezetést. Koncentrálj inkább az otthoni ügyekre, és foglalkozz a szeretteid körében felmerülő problémákkal, ugyanis komoly vita van kialakulóban.

SZŰZ

Új területeken érhetsz ma el sikert, és további új élményekben lehet részed, mert hajt az ismeretlen megtapasztalása iránti vágy. Óriási erő van benned, ami ezen a napon végre megmutatkozik, és nemhogy téged, de másokat is lenyűgöz. Örömteli, eseményekben gazdag nap vár rád.

MÉRLEG

Gondolkozz, mielőtt ma cselekszel, Mérleg. A gyors visszatámadások valószínűleg bajba keverhetnek. Érthető, hogy bosszús leszel, amiért több váratlan kellemetlenség is ér, de ne cselekedj elhamarkodottan. Vedd úgy, a csillagok próbálnak figyelmeztetni: le kellene kicsit lassulnod a biztonság kedvéért.

SKORPIÓ

Ma van annak a napja, mikor engedsz a csábításnak. Talán egy bizonyos személy régóta meg akar hódítani vagy van valaki, akivel jó ideje forr köztetek a levegő, és most átadjátok magatokat a szenvedélynek. Mi ezzel a probléma?  Hogy egyikőtök foglalt vagy talán mindketten. Mesés lesz az együttlét, de tudjátok: tilosban jártok.

NYILAS

Légy óvatos Nyilas, mert meglehetősen érzékeny a környezeted. Még ha nem is akarod megbántani őket, akkor is könnyedén sikerülhet. Tartsd tiszteletben az érzéseiket, és a határaikat, így elkerülheted, hogy összevesszetek vagy megbántsd őket, és emiatt messzire elkerüljenek téged egy időre.

BAK

Itt az ideje a tettek mezeire lépni! Ne hagyd, hogy a bizonytalanságod vagy a félelem a kudarctól megakadályozzon álmaid megvalósításában. Viszont ma van annak a napja, mikor felül kellene vizsgálod a kapcsolataidat. Rá kell döbbenned: nem mindenki olyan igaz barát, mint amennyire azt mondja.

VÍZÖNTŐ

A mai egy remek nap arra, hogy olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek már jó ideje járnak az eszedben. Ugyanakkor meg kellene adnod a testednek azt a tiszteletet, amelyet megérdemel. Miközben keményen dolgozol álmaid megvalósításán, nem ártana odafigyelned a testi-lelki egészségedre is, így megelőzhetnéd a rád leselkedő bajt!

HALAK

Állj össze másokkal, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te, vagy ugyanazok a céljaitok. Az ilyen társulások jelentős eredményeket hozhatnak amellett, hogy sokat tanulhatnál. Ne félj megosztani az érzelmeidet, a gondolataidat, és az elképzeléseidet, ugyanis ma pozitív visszacsatolásra számíthatsz.Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves