Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MEGLEPETÉS

3 csillagjegy, aki hatalmas meglepetésre számíthat a hétvégén

2023. november 18.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki hatalmas meglepetésre számíthat a hétvégén
© Shutterstock

Óriási öröm éri ezt a 3 csillagjegyet a következő napokban.


A horoszkóp szerint ez a hétvége fordulatosnak ígérkezik, és egyes állatövi jegyek életét jobban átalakítja, másokét pedig kevésbé. Ez a 3 csillagjegy viszont szinte biztosan számíthat arra, hogy nem kis mértékben változhat meg az élete egy hatalmas meglepetésnek köszönhetően:

Bika

Óriási meglepetés érhet a hétvégén, kedves Bika. Nagy az esélye annak, hogy te vagy egy közeli szeretted jelentős pénzösszeghez jut. Ez történhet öröklésnek, nyereménynek vagy más hasonlóan szerencsés fordulatnak köszönhetően. Talán mondani sem kell, épp jókor jöhet, és megoldhatja a gondjaidat. Csak arra ügyeljetek, hogy bölcsen használjátok fel, mert nagy lehet a kísértés az ellenkezőjére.

Rák

Egy váratlan ajánlattal találhatnak meg a hétvégén. Lehetőséged nyílhat az álmaid munkáját végezni vagy legalábbis megvalósítani az álmodat. Csakhogy nem vagy az a típus, aki könnyen hoz döntéseket vagy lazán kilép a komfortzónájából, márpedig most erre lenne szükség. Nagy a tét Rák, és egyedül te dönthetsz. Mérlegeld alaposan a dolgot, de tudd, valószínűleg rövid idő áll majd a rendelkezésre a döntésre.

Skorpió

Eleve izgalmas, kalandos hétvégére számíthatsz Skorpió, és egy percig sem fogsz unatkozni. A társasági események, a családi programok a vártnál sokkal jobban sikerülnek. Viszont a szerelmed egy hatalmas meglepetéssel állhat elő. Talán úgy érezheti, ideje szintet lépnetek vagy csak elutazni az ünnepekkor egy romantikus helyre. Bármi is legyen a meglepetés tárgya, szinte biztosan le fog esni az állad.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves