Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sikerhoroszkóp

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a Szűz újhold

2023. szeptember 15.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerencse 3 csillagjegy Szűz újhold
3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a Szűz újhold
© Getty Images

Néhány csillagjegy számára szerencsés lesz ez néhány óra.


Igazán komoly hatással lesz néhány csillagjegy életére a Szűz jegyében járó újhold. Ez a bolygóállás azt jelenti, hogy egyesek olyan tapasztalatokkal gazdagodnak, amelyek segítik őket abban, hogy megváltoztassák a magukról és a világról alkotott képüket.

Bár a bolygómozgás minden állatövi jegy életét befolyásolja, de egyeseket erőteljesebben érint majd.

3 csillagjegy, akinek a Szűz újhold hoz szerencsét

Kos

Az újhold arra készteti a Kost, hogy az egészségére és a napi rutin betartására összpontosítson. Késztetést érez arra, hogy rendet tegyen az életében, mind fizikailag , mind átvitt értelemben. Ha életmódváltáson gondolkozik, ez a remek alkalom, de ha új munkahelyet keres, akkor is ideális ez az időszak.  A fegyelem és a szervezettség a kulcsszó: ha koncentrál, minden célját eléri.

Ikrek

Most végre kiélheti a kreativitását. Hódoljon a szenvedélyeinek, mert ebből extra mennyiségű energiát kaphat. Előfordulhat, hogy romantikus hangulatba kerül: ha most szeretne ismerkedni, biztosan szerencséje lesz, a régóta tartó kapcsolatok pedig igazán elmélyülhetnek. Csak arra figyeljen, hogy a kommunikációt tekintve maradjon őszinte és egyértelmű.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Getty Images

Bak

Karrierje felível: elhivatottsága gyümölcse beérik, és nagy eséllyel előléptetést vagy bónuszt kap. Különösen éles lesz a megfigyelőképessége és a megérzései: ezek együttese sikerre vezetik mind a magánéletben, mind a munkája során. Bár szakmai élete pezseg, ne hanyagolja el családi kötelezettségeit sem, mert az egyensúly kulcsfontosságú a siker eléréséhez.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves