Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2024. március 1-3.: A Vízöntő nyakába pénz szakad, a Halak életében csodálatos időszak veszi kezdetét

2024. március 01.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2024. március 1-3.: A Vízöntő nyakába pénz szakad, a Halak életében csodálatos időszak veszi kezdetét
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Március első hétvégéje meghozza az erőt és a lehetőségeket a csillagjegyeknek ahhoz, hogy végre áloméletet teremtsenek maguknak. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Nem tudod megváltoztatni az embereket, ők választják meg, hogy kivé válnak. A Nap és a Szaturnusz a Halakban aktiválja a rejtett ellenségek házát. Figyeld meg a hétvégén, hogy az emberek mennyire vannak melletted az örömteli helyzetekben és a mélypontokon. Ezen információk birtokában eldöntheted, mihez kezdj az egyes kapcsolataiddal. 

Bika

A Nap és a Szaturnusz a Halakban aktiválja a baráti kapcsolatok házát. Ez egy nagyszerű alkalom arra, hogy összegyűjtsd a barátokat, és összejöjjetek egy szórakoztató, laza hétvégére. Egy piknik, társasparti, vagy egy filmmaratonozás igazán izgalmassá teheti az estéteket. 

Ikrek

Ez egy remek hétvége ahhoz, hogy átgondold céljaidat és azt, mi az igazán fontos számodra. Dolgozz azon, hogy megvalósítsd a terveidet, akár a szeretteid segítségével. Ha karrierrel kapcsolatosak az álmaid, érdemes lehet megkérdezni néhány ismerősödet, nem-e tudnak segíteni. 

Rák

A Nap és a Szaturnusz a Halakban aktiválja az oktatási házat. Soha nem vagy túl öreg ahhoz, hogy tanulj valamit, Rák! Fontold meg, hogy beszerzel pár könyvet, podcastokat hallgatsz a témákban, amik érdekelnek vagy akár beiratkozol egy tanfolyamra.  

Oroszlán

A hétvégén titkok látnak napvilágot. Ha valaki fontos információkat bízott rád, tartsd tiszteletben, és ne add őket tovább. Ugyanakkor neked is vannak titkaid, amiket nem bírsz már tovább cipelni egyedül, és felmerül benned a vágy, hogy megoszd őket valakivel. Bölcsen válaszd meg a bizalmasodat!

Szűz

Az elkötelezettség lesz a hétvége témája, de nem csak a kapcsolataidat vagy a karrierredet kell átgondolnod. Most a legfontosabb, hogy önmagadra fókuszálj, és arra, amire vágysz. Elköteleződhetsz egy új szokás, akár szenvedély iránt is, a cél, hogy végre boldog és elégedett legyél.

Mérleg 

A Nap és a Szaturnusz a Halakban aktiválja a rutinok házát. A hétvégén alaposan átgondolod, mi tesz téged boldoggá, és mi az, ami az idődet rabolja vagy általában semmi kedved hozzá. A napokban új szokásokat alakíthatsz ki, és végre elkezdesz olyan életet élni, amivel elégedett lehetsz.

Skorpió

A hétvégén megjön a kedved a kreatív tevékenységekhez. Ne félj bepiszkolni a kezedet, és próbálj meg valami olyat tenni, amit még nem eddig sosem. Merj kísérletezni és új dolgokat kipróbálni, akár egyedül, akár a szeretteid vagy a barátaid társaságában. 

Nyilas

Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy a Pinterestet böngészd vagy visionboardot készíts, és megtervezd az otthonod tavaszi stílusát. Aztán persze jöhet a megvalósítás, és néhány dekorációt már be is szerezhetnél a napokban. Csodásan fogod magad érezni a puszta látványuktól. 

Bak

A Nap és a Szaturnusz a Halakban aktiválja a kommunikációs házat. Ez a kiváló alkalom arra, hogy kommunikáld a vágyaidat, a határaidat és az aggodalmaidat, továbbá kidolgozz egy ötletet, hogyan fogod elérni a célodat, akár a barátaid, a családod segítségével. 

Vízöntő

A Nap és a Szaturnusz a Halakban aktiválja a pénz házát. Ugye tudod, mit jelent ez, Vízöntő? Bizony, pénz üti a markodat! Talán régóta várod is, hogy valaki visszafizesse a kölcsönt, amit adtál, de akár más meglepő forrásból is érkezik a bevétel. Mindenesetre érdemes lenne a nagy részét félretenned.

Halak

Ne csak arra gondolj, hogy mások kinek szeretnének látni téged, hanem arra is: ki is vagy valójában, és ki szeretnél lenni. Csodálatos időszak ez ahhoz, hogy elkezdd szeretni magad olyannak, amilyen vagy, és ne csak az boldogítson, hogy mások szeretnek téged. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves