Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ajánló

3 film a Netflixen, amit neked is látnod kell márciusban

2024. február 28.

2 perc olvasás

ELLE

film Netflix ajánló
 3 film a Netflixen, amit neked is látnod kell márciusban
© IMDB

Remek filmek érkeznek a Netflixre márciusban.


Nemrég megmutattuk a listát az új sorozatokról, amelyek márciusban érkeznek a Netflixre, de muszáj szót ejteni a filmekről is. A streaming-szolgáltató remek újdonságokkal várja a nézőit, és ami a legjobb, hogy Adam Sandler és Millie Bobby Brown is visszatér. Mutatjuk! 

Az űrhajós (március 1.)

Egy magányos asztronauta hat hónapja tartó szólóküldetésen szembesül a házasságát feszítő repedésekkel, egy űrhajóján felfedezett titokozatos lény segítségével. A sci-fi a kritikusok szerint is hatalmas siker lehet, és már az előzetes alapján is elég meggyőző űrhajós Adam Sandler. A filmben azonban feltűnik Carey Mulligan és Paul Dano is. Íme, a kedvcsináló:

Az ír kívánság (március 15)

Újabb romantikus filmben láthatjuk Lindsay Lohant. A You rajongói örülhetnek, ugyanis a 4. évadban feltűnt Ed Speelers is fontos szerepet kapott az alkotásban, valamint Alexander Vlahos is feltűnik. A sztori szerint Maddie álompasija éppen arra készül, hogy feleségül vegye az ő legjobb barátnőjét. Ám amikor Maddie Írországban kíván egyet egy ősi kőtől, arra ébred, hogy ő a menyasszony.

DAMSEL (MÁRCIUS 8.)

Millie Bobby Brown egy bajba került hercegnőt játszik a Damsel című fantasy kalandfilmben. A Stranger Things sztárja visszatér, és egy új szerepben mutatja meg magát. Egy fiatal nő házassága az elbűvölő herceggel a túlélésért folytatott ádáz küzdelemmé válik, amikor a lányt feljánlják áldozatul egy tűzokádó sárkánynak. A herceget Nick Robinson alakítja, de szerepet kapott Robin Wright és Angela Bassett is. A rajongók már izgatottan várják a végeredményt. Március 8-án már fent lesz a streaming-szolgáltatón. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves