Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2024. június 7-9.: A Bak valóságos szent lesz mások szemében, a Halak kívánsága teljesül

2024. június 07.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2024. június 7-9.: A Bak valóságos szent lesz mások szemében, a Halak kívánsága teljesül
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Nyugodt, elmélkedős, pihenéssel teli napokra számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A hétvégén meglehetősen befelé forduló lehetsz és elgondolkozol az életeden. Valószínűleg nyugtalanító híreket hallottál valakiről, aki közel áll hozzád. Arra gondolsz, hogy nagyon sok energiát fektettél ebbe a kapcsolatba. Ne tégy semmit hirtelen felindulásból! Próbáld meg újratölteni az akkumulátoraidat, hogy visszanyerhesd az energiádat.

Bika

Mondták már a barátaid, hogy nagyszerű tanár vagy, Bika? Az emberek előszeretettel hallgatnak rád, mert lenyűgözi őket tudásod. De a napokban lehet, hogy valaki nem ért veled egyet, és ez felzaklat. Valójában ez értékes tanítás lesz számodra, szóval ne személyes sértésként fogd fel.

Ikrek

Keményen dolgozol mostanában, és mellette rengeteget segítesz másoknak, Ikrek. A hétvégén fáradtnak érzed magad, és közben érzed, hogy feszültség van a levegőben. Bizonyos emberek, akiket barátnak tartottál, most csalódást okoznak neked. Valószínűleg bölcs dolog, ha távolságot tartasz velük szemben.

Rák

Szívesebben töltöd most az idődet egyedül. Sok kérdést teszel fel magadnak a hétvégén, az életed és a kapcsolataid értelmét keresve, miközben kételkedhetsz a képességeidet illetően. A következő napok sok izgalmas felfedezést hozhatnak neked. Hétfőre hatalmasat változhat a dolgokhoz és a személyekhez való hozzáállásod.

Oroszlán

Te leszel a hétvége megmentője, Oroszlán. A bölcsességed és a türelmed lesz a legnagyobb segítség, mikor probléma merül fel. Nagy segítségedre leszel a körülötted lévőknek, akár egyéni vagy családi nehézségek merüljenek fel. Mindazoknak, akik elvesztek a személyes problémáikban, olyasvalakire van szükségük, mint te.

Szűz

Nem szabad olyan keményen dolgoznod. Lehet, hogy sok energiád van, de a szervezetednek időnként pihennie kell. Több van az életben, mint a munka. Próbálj meg egy kis szünetet tartani és feltöltődni. Ideje lassan elővenned a legjobb formádat, mert érkeznek a változások, és minden erődre, tudásodra szükséged lesz.

Mérleg

A hétvégén elmerülsz a gondolataidban, Mérleg. Sokat gondolkodsz életed egy frusztráló aspektusán. A párod gyakran távol van tőled. Ez lehet az oka annak, hogy sok feszültség van most köztetek. Itt az ideje, hogy beszélj a kedveseddel erről a helyzetről, és megpróbáljátok orvosolni.

Skorpió

A körülötted élők talán egy kicsit több együttműködést vártak tőled. Lehetnél kedvesebb, és jobban aggódnál az igényeik miatt. Úgy tűnik, mostanában rosszkedvű voltál, és figyelmen kívül hagytál másokat. Használd arra ezt a hétvégét, hogy megerősítsd a kapcsolataidat azokkal, akiktől eltávolodtál.

Nyilas

Ha rajtad múlna, egész hétvégén ágyban maradsz és olvasol, minthogy szembenézz a világgal. Mélyen legbelül azonban tudod: sokan számítanak rád. De gondoltál már arra, hogy találj valakit, aki osztja az ízlésed? Olvashatnál az ágyban valaki mással, és attól még ugyanúgy együtt lennétek és támogatnátok egymást.

Bak

A nagylelkűség az egyik legjobb tulajdonságod, Bak. Megvan benned az a rejtélyes képesség, hogy anélkül adj, hogy bármit is vársz cserébe, és rengeteg erőt és fényt nyersz ebből a nagylelkűségből. Kis erőfeszítéssel azok közé az emberek közé tartozhatsz, akik soha nem várnak cserébe. Valóságos módon „szentté” válhatsz mások szemében.

Vízöntő

Időnként mindenkinek elemeznie kell az életét, Vízöntő. De hajlamos vagy túl pesszimista lehetsz a sajátoddal kapcsolatban, és mindent sokkal rosszabbnak látsz. A hétvégén, amikor az életedre gondolsz, próbálj meg nem hallgatni arra a kis hangra a fejedben. Az életed messze nem olyan, mint amilyennek gondolod.

Halak

Talán az a vágyad, hogy egész hétvégén, a legnagyobb nyugalomban egyedül olvasgass? Vagy eljuss oda, ahová régóta szeretnél? Esetleg szeretnél előrelépni a karrieredben? A napokban szinte bármi megtörténhet veled, és teljesülhet a kívánságod. Csak ne légy túl bátortalan élvezni, hiszen megérdemled!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves