Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2024. április 5-7.: A Skorpió egyik szerette aggodalomra ad okot, a Vízöntő pozitív változásokat idéz elő

2024. április 05.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2024. április 5-7.: A Skorpió egyik szerette aggodalomra ad okot, a Vízöntő pozitív változásokat idéz elő
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A hétvégén pozitív fejleményekre számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A hétvégén sokszor az lehet az érzésed, hogy minden és mindenki összefogott ellened. Pedig most nincs olyan dolog, amivel ne lennél képes megbirkózni. Ám az önbizalomhiány belopózhat a mindennapjaidba, és meggátolhatja a pozitívumok meglátásának képességét. Vigyázz, mert ez igencsak beárnyékolhatja a napjaidat. 

Bika

Néha nem veszed észre Bika, milyen csodálatos egy ember, amíg nem segít ki téged. Érdemes lenne erre odafigyelned, és már azelőtt megkeresni a barátaidat, hogy szükséged lenne rájuk. Mi lenne, ha elmennétek együtt kirándulni vagy elhívnád őket kávézni? Elhiheted, nagyon hálásak lesznek a figyelmességedért.

Ikrek

Remek hírt kaphatsz a hétvégén a karriereddel kapcsolatban. Talán előléptetnek, vagy egy másik helyről keresnek meg egy nagyszerű ajánlattal. De most még arra is lehetőséged nyílhat, hogy megvalósítsd a vágyadat. A lényeg az: légy elég bátor és élj a lehetőséggel! 

Rák

Sokat beszél majd hozzád a lelked a napokban, hogy segítsen megérteni, hogy az életed mely területein lenne érdemes dolgoznod. Ugyanakkor most különösen foglalkoztatni kezd a spiritualitás, és kedvet kaphatsz elmélyülni valamelyik ágazatában, legyen az akár a meditáció, a jóga vagy éppen az asztrológia.  

Oroszlán 

Soha nem tudhatod, hogy megkaphatsz-e valamit, amíg nem kéred. A csillagok arra biztatnak: nyugodtan közvetítsd a környezetednek a vágyaidat. Hidd el, érhetnek meglepetések, és az is kiderülhet, hogy ugyanarra vágytok. 

Szűz

Óvakodj attól Szűz, hogy túl sok vagy túl nagy dolgokat ígérj, méghozzá azért, mert közbe jöhetnek olyan tényezők, amikre nem számítasz. Viszont a napokban felmerülnek olyan lehetőségek is, amik előnyösebb helyzetbe hozhatnak a munkahelyeden vagy segíthetnek egy célod megvalósításában. 

Mérleg

Néhány feladatot elhanyagoltál az utóbbi időben, vagy teljesen kiment a fejedből. A Hold a Halakban aktiválta a napi feladatok házát. Tökéletes ez a hétvége arra, hogy átgondold, hogyan lehetnél hatékonyabb, és észrevedd, mik azok a területek, amikre szükségtelenül sok időt szánsz. 

Skorpió 

Furcsa érzések kerítenek hatalmukba. A Hold belépett a Halak jegyébe, aktiválva az otthonod és a családod házát. A napokban úgy érezheted: valami nincs rendben. Jelentkezz be a családtagjaidhoz, tájékozódj arról, hogy vannak, és ajánld fel nekik a segítségedet. Ki fog derülni, hogy ki az, aki esetleg bajban van. 

Nyilas

Ha rég nem jutott idő a hobbidra, most végre pótolhatod, Nyilas. Nagyon kreatív leszel a következő napokban, és rád tör az alkotási vágy. Engedd szabadjára a fantáziádat, és figyeld meg, milyen ámulatba ejtő dolgok megalkotására vagy képes.  

Bak

A hétvégén minden a pénz körül forog. Mivel nem érzed anyagilag stabilnak a helyzetedet, most inkább visszafogod magad, és kevesebb programot szervezel, illetve elkerülöd a pénzköltés lehetőségét, miközben azon agyalsz, hogyan juthatnál több bevételhez. Jó, hogy ennyire megfontolt vagy, de azért nem kell remete életet élned! 

Vízöntő  

A szavaidban erő van, Vízöntő. A Hold belépett a Halak jegyébe, aktiválva a kommunikációs területet, így remek alkalom nyílik arra, hogy pozitív változásokat idézz elő a sajátod és mások életében. Nem kell nagy dolgokra gondolni, az is elég lehet, ha megosztod a tapasztalataidat vagy egyszerűen kedves vagy. 

Halak

A Hold belépett a jegyedbe, aktiválva a személyes fejlődés házát. Könnyű eltévedni a jövőbeli célokban és elképzelésekben, de ugyanilyen fontos, hogy jelen legyél és hálás légy azért, ahol most tartasz.  A következő napokban bőven lesz lehetőséged arra, hogy rájöjj, nem olyan rossz a helyzeted, mint gondolod, és van minek örülnöd!  

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves