Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2022. július 29-31.: A Skorpió álmát valóra váltja a szerelme, a Vízöntő életében véget ér minden szenvedés

2022. július 29.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2022. július 29-31.: A Skorpió álmát valóra váltja a szerelme, a Vízöntő életében véget ér minden szenvedés
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Néhány  csillagjegy a hétvégén is stresszes, valamint érzékeny lehet, ezért különösen érdemes odafigyelni a kommunikációra! Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Óvatosnak kell lenned, különösen a közeli kapcsolataidat illetően. Előfordulhat, hogy bizonyos beszélgetések nem úgy alakulnak, ahogy eltervezted, és könnyen összerúghatod a port másokkal. A legjobb lenne, ha félretennéd a komoly kérdéseket, és inkább csak a szórakozásra koncentrálnál.

BIKA

Kellemes hétvége vár rád, már csak azért is, mert odafigyelsz mások érzéseire. A partnereddel folytatott beszélgetések váratlan fordulatot vesznek, és még a házasság kérdése is felmerülhet. Rengeteg lehetőséged lesz szórakozni a szeretteiddel, sőt, szingliként az ismerkedésre is. Most a fesztiválokon, rendezvényeken, könnyen találhatsz egy lelki társat.

IKREK

Légy óvatos azzal kapcsolatban, hogyan fejezed ki magadat, és a véleményedet, így elkerülheted a félreértéseket. Másrészt egy találkozás valakivel a múltadból kissé felkavarhat, de az illető segíthet rendezni egy régmúlt ügyet, ami ezáltal lezárásra kerülhet. Mindent összevetve pihentető napok várnak rád, és ha szingli vagy, még a szerelem is rád találhat!

RÁK  

Békés és harmonikus hétvége el nézel, Rák. Meglesz a szükséges egyensúly, hogy minden helyzetet a kezedben tarts. Pozitivitásod segít a problémák megoldásában. Ugyanakkor egyik szeretted néha feszegeti a határaidat, de próbáld meg hideg fejjel kezelni őt. Ezt leszámítva kellemes napokat tölthetsz a szeretteiddel, és a pároddal.

OROSZLÁN

A hétvégén kedves Oroszlán könnyedén veszed a nehéz helyzeteket. Egyedül attól óvakodj, hogy túl nyíltan fejezd ki a véleményedet, mert a környezeted most könnyen megsértődhet, különösen a szerelmed lehet érzékeny. Ellenben a nyíltságodat nagy hasznát veheted szingliként. Ismerkedésnél értékelni fogják, ha nem árulsz zsákba macskát.

SZŰZ

A hétvégén lesz alkalmad megszabadulni a stressztől és a nyomástól, ami egész héten rád nehezedett. Egy kellemes kiruccanás a vízparton vagy pihenés a wellnessközpontban, valósággal új emberré varázsol. Csak figyelj arra, hogy nem mindenkinek megy olyan könnyen az ellazulás, és egyesek feszültek lehetnek körülötted, ezért jobb, ha kétszer is meggondolod, mit mondasz!

MÉRLEG

Ez a hétvége segít közelebb kerülni önmagadhoz. Jó hatással lesz a lelkedre a családi és baráti összejövetelek, valamint a kirándulások. Azonfelül, hogy új élményeket szerzel, sokkal tisztábban kezded látni önmagadat, és a helyzetedet, ennek eredményeként pedig fontos felfedezéseket tehetsz. A romantikus kiruccanások váratlan fordulatot vihetnek a párban élők életébe.

SKORPIÓ

Meglepő élményben lesz részed, Skorpió! Talán a kedvesed, vagy egy közeli rokonod valóra váltja az álmodat. Alig akarod majd elhinni, hogy ez valóban megtörténik. A következő napokban semmi sem árnyékolhatja be a felhőtlen boldogságodat. Nagyszerűen érzed majd a szeretteid körében, kellemes szórakozási lehetőségek várnak rád, még akár egy külföldi kiruccanás is!

NYILAS

A hétvége segít kikapcsolódni és elfelejteni a negatív gondolatokat. Akár a barátokkal, akár a szerelmeddel töltöd, kellemes pillanatokban lesz részed. A környezeted gondoskodik arról, hogy jól érezd magad. Egyedül az egyik érzékenyebb rokonoddal lehet egy kisebb bajuszakasztásod. Ha egyedülálló vagy, és szerelmi bánattól szenvedtél az utóbbi időben, most végre egy csapásra elszállhat minden bánatod.  

BAK

Valósággal elveszi az eszedet a szerelem a hétvégén, kedves Bak. Ha szingli vagy, akkor erről bizony egy izgalmas idegen tehet, akibe teljesen belehabarodsz, és talán már a napokban ki is bontakozik a szerelmetek. Ha pedig párban élő vagy, akkor úszol a mámorban a partnered mellett, aki lesi minden óhajodat, és már-már kitalálja a gondolataidat. Romantikából, és szenvedélyből nem lesz hiány!

VÍZÖNTŐ

Úgy érezted, hogy az utóbbi időben túl sok rossz ért, és csupa szenvedés volt az életed? A hétvégén fordul a kocka! Történik valami, ami áttörést hoz, és fokozatosan megszabadulhatsz a gondjaidtól. Olyan érzésed lehet, mintha mázsás terhektől szabadulnál meg. Újra képes leszel szívből mosolyogni és örülni, mert ismét fényesnek és derűsnek látod a jövődet.

HALAK

Legendás a humorod, de légy óvatos, mert nem mindenki lehet vevő rá. Egyesek félreérthetik a szavaidat, és akaratlanul is megbánthatod őket. Ezt leszámítva, csodás hétvégében lesz részed, mert végig olyan dolgokat csinálsz majd, amelyek örömmel töltenek el. Bármi is a célod a következő napokban, lazán megvalósítod! Ráadásul a társad észtveszejtő meglepetéssel készül, amitől tátva marad szád.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves