Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Ennek a 3 csillagjegynek sok veszekedés lesz a kapcsolatában a hétvégén

2023. szeptember 16.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp párkapcsolat
Ennek a 3 csillagjegynek sok veszekedés lesz a kapcsolatában a hétvégén
© Shutterstock

Ez a hétvége nem megy zökkenőmentesen ennek a 3 csillagjegynek. 


Ennek a 3 csillagjegynek rengeteg konfliktusa lesz a következő napokban a kapcsolatában. 

Kos

Nem akarsz megváltozni a partnered miatt, mert nem hiszed el, hogy bármi lenne a változásra, és bizonyos értelemben igazad lehet ebben. Persze, a változás mindig jó dolog , de most kezdted el a saját szabályaid és előírásaid szerint élni az életed, és nem akarod, hogy valaki megzavarjon ebben, vagy eltérítsen attól az úttól amit magadnak szánsz. 

Ikrek 

A kompromisszum mindig elbizonytalanít, különösen, ha nem hiszel abban a kompromisszumban, amelybe bele kell menned. A Hold és a Mars konjunktúrájának áthaladása során a párod arra kér, hogy változtass valamit magadon, vagy következményei lesznek a dolgoknak. Ám te nem szereted, ha fenyegetnek, és ebben teljesen igazad van. 

Bak 

A következő napokban sok veszekedésed lesz a partnereddel, mivel a holdmozgás túlzott nyomást gyakorol rád. Unod már, hogy a párod kedvéért olyan valaki legyél, aki nem vagy. A partnered azt akarja, hogy változtass a terveiden, a gondolataidon, amihez egyrészt semmi kedved, és amivel másrészt eddig semmi problémája nem volt. Akkor most miért olyan fontos? 

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves