Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW MOON

3 csillagjegy, aki rátalál az igazira a Vízöntő újhold idején

2024. február 09.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy vízöntő újhold
3 csillagjegy, aki rátalál az igazira a Vízöntő újhold idején
© Shutterstock

Ennek a 3 csillagjegynek szerelmet hoz a Vízöntő újhold.


Február 9-én újhold lesz a Vízöntőben és ez az energia arra sarkall, hogy fellázadj. Ideje kitörni a megszokásokból, a társadalmi normák alól és önazonossá válni. Ezzel együtt az újhold felébreszti a legmélyebb vágyaidat és arra biztat, hogy valósítsd meg őket. A horoszkóp szerint azok, akik igazán készen állnak egy új társra, a következő napokban rálelhetnek. Mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, akik a legnagyobb eséllyel találkoznak az igazival az újhold időszakában.

Oroszlán

A csillagok melletted állnak, Oroszlán. Látják, hogy készen állsz egy új kapcsolatra és minden követ meg is mozgatnak azért, hogy találkozz végre az igazival. De talán már nagyon is ismered az illetőt a munkahelyedről, a szomszédságból, vagy egy közeli barátod az. Most igazán érdemes szétnézni magad körül!

Mérleg

A lelki sebeid begyógyultak, és készen állsz új fejezetet kezdeni a szerelmi életedben. Légy résen, Mérleg, mert könnyen megeshet, hogy a közös érdeklődési körötök hoz össze benneteket. De bízd csak a sorsra magad, hiszen tudja, mi a jó neked és gondoskodni fog arról, hogy jó időben és helyen legyél.

Skorpió

Készen állsz magad mögött hagyni a múltat, különösen az exedet és jöhet az új élet, új kapcsolat, ugye, Skorpió? Nagy az esélye annak, hogy utazás közben vagy valamilyen összejövetel során találkozol össze a leendő kedveseddel, éppen ezért ne mondj le semmilyet programot a napokban. Mikor meglátod, tudni fogod, hogy ő a te embered! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves