Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

VÁLTOZÁSOK

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete a hétvégén

2024. április 06.

1 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete a hétvégén
© Shutterstock

Gyökerestül megváltozik ennek a 3 csillagjegynek az élete. Mutatjuk, kiknek kell rá felkészülnie!


A Kosban tartózkodó Vénusz a Vízöntőben lévő Plútóhoz igazodik, és segít meghozni néhány fontos döntést az életeddel kapcsolatban. A napokban sok minden megváltozhat a szerelem, a karrier és a családi ügyek terén. A horoszkóp szerint ennek a 3 csillagjegynek érdemes felkészülnie arra, hogy hamarosan megváltozik az élete:

Kos

Akár készen állsz rá, akár nem, valami elképesztő van úton feléd, Kos. A szerelmed bátorsága megjön a hétvégi Vénusz-Plútó-Jupiter tranzit során és feltesz neked egy fontos kérdést, ami megváltoztathatja a vele való kapcsolatodat. Talán te is tudod, hogy egy ideje már érik a dolog, szóval érdemes már most megfontolni, hogyan fogsz rá reagálni, hiszen a dolog az egész életetekre hatással lehet.

Oroszlán

Készen állsz arra, hogy szintet lépj az életedben, ebben pedig támogatni fognak a csillagok is. Ez azzal is jár, hogy magad mögött kell hagynod azokat a személyeket és dolgokat, amik már nem szolgálnak téged, de ezzel együtt megérkeznek az új élmények, lehetőségek és kapcsolatok is. Mindez megadhatja neked azt az életet, amiről mindig is álmodtál.

Skorpió

Berobbannak a változások az életedbe, és ez elsőre riasztó lehet. Hirtelen a szerelmed többet akar, de közben a karrieredben is felmerülhet egy ígéretes lehetőség. Sőt, talán még valami harmadik nagy szerencse is érhet téged a legnagyobb álmoddal kapcsolatban, és soknak érezheted mindazt a jót, ami hirtelen veled történik.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves