Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akinek nehéz döntést kell hoznia a hétvégén 

2022. december 03.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy nehéz döntés
3 csillagjegy, akinek nehéz döntést kell hoznia a hétvégén 
© Shutterstock

Nagyon nehéz helyzetbe kerül három csillagjegy, mert olyan döntést kell meghozniuk, ami jelentős mértékben kihat az életükre.


A Jupiter a szerencse bolygója november 24-én megindult előre a Halakban. Ez nem pusztán sikert, szerencsét pozitív fordulatot hozhat, hanem megoldásokat a gondjainkra. Segít lezárni a függőben lévő ügyeket, felhívja a figyelmünket arra, min kellene változtatnunk ahhoz, hogy jobb életet éljünk. Ugyanakkor szombaton még a Hold a Kosban tartózkodik, ami miatt sürgető érzést érezhetünk, hogy mielőbb változtassunk a helyzetünkön. Vasárnap már a Bikában jár a Hold, ami makacs ragaszkodást válthat ki belőlünk. Szóval: kész vagy meghozni egy döntést - ami nehezen születik meg -, de utána foggal-körömmel ragaszkodni fogsz hozzá. Legalábbis a következő 3 csillagjegynek biztosan át kell ezen esnie:

Kos

A hétvégén a szerelmi életed kerül középpontba, Kos. Az események úgy alakulnak, hogy el kell gondolkoznod, együtt maradj-e a kedveseddel vagy inkább szakítotok. Egyik pillanatban minden jó köztetek, de a következőben veszekedtek vagy elhidegültök egymástól. De más olyan tényezők is felmerülnek, amik miatt bizonytalan vagy, ez pedig a jövő. Sok tekintetben nem közösek a céljaitok, az elképzeléseitek. Rengeteget fogsz gondolkodni vasárnap estig, mire meghozod a döntésedet.

Bika

Keményen dolgoztál az utóbbi időben az előléptetésért vagy a fizetésemelésért, és nem úgy tűnik, hogy megkapod. Viszont képbe kerül egy másik lehetőség. Meglehet, a hétvégén kapsz egy nagyszerű ajánlatot. Nyilvánvalóan kedvezőbb feltételeket kínál, mégis vonakodsz elfogadni. Mi tart vissza Bika? Viszont a szerelmi életedben is adódik némi fennforgás: kiderül egy titok a pároddal kapcsolatban, ami eléggé elbizonytalaníthat a folytatást illetően.

Szűz

A következő napokban találkozol a rokonaiddal, barátaiddal, de valahogy olyan érzésed lesz, mintha viperagödörben találtad volna magad. Hirtelen ezek a barátok vagy családtagok ellenségesek, csipkelődőek lesznek vagy pedig látszólag egyáltalán nem érdekled őket. Ha nem is mind, de jó néhányukkal kapcsolatban az lehet az érzésed: nem is ismered őket és már nem olyan a viszonyotok, mint régen. Amikor pedig épp nem bosszantani akarnak, azt nézi, hogyan húzhatnának hasznod belőled. Szörnyen kiábrándult leszel nap végére, és komolyan fontolóra veszed, hogy emlékek, rokoni vagy baráti kötelék ide vagy oda: megszakítod a kapcsolatot.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves