Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akinek meglepetést tartogat az év vége

2022. december 27.

2 perc olvasás

ELLE
asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek meglepetést tartogat az év vége
© Shutterstock

Még mindig tartogat fordulatokat ez az év, és három csillagjegyre óriási meglepetés vár, ami akár az életüket is megváltoztathatja,


Az év végére eső téli napforduló, a beköszönő Bak havával, meg a Jupiter, a szerencse és a terjeszkedés bolygójának energiája kedvez majd a szakmai és romantikus életüknek. A Jupiter átvonulása a Kos jegyében december 20-tól sokak életét megváltoztatja. Ez a konstelláció arra fogja ösztönözni őket, hogy lépjenek ki a komfortzónájukból, és merjék megtenni azt, ami korábban lehetetlennek tűnt számukra. 3 csillagjegynek pedig óriási meglepetést ígérnek a bolygóállások:

Oroszlán

Még az év utolsó napjaiban is lehetőséged van arra, hogy kimagasló eredményt ér el a karrieredben! Minden jel szerint a feletteseid, csak-csak előléptetnek. Más Oroszlánok viszont lehetőséget kapnak az ötletük megvalósításra, és ez azt jelentheti: még idén megvalósulhat az álmuk. Egyik-másik esemény természetes velejárója a sikeren kívül a pénz lesz, és csinos összeg ütheti a markukat 2022 utolsó napjaiban.

Nyilas

Az év végén új fejezet veszi kezdetét az életedben. Nemcsak azért, mert jó esély van arra, hogy eljegyez a partnered vagy, mert végre szerelmet vall neked az, akihez húz a szíved. Hanem azért is, mert kimagasló eredményt érhetsz a karrieredben, és ezzel valószínűleg felérsz a csúcsra. Ami korábban nem jött össze, hirtelen zöld utat kap, így több megünnepelnivalód is lesz az év végén. De a Szaturnusz olyan szinten melletted áll, hogy az sem lehetetlen: nyeremény formájában is pénzhez jutsz.

Vízöntő

Az a legjobb, nem egy, hanem sok-sok meglepetésben lesz részed, mert szerencsésnek bizonyulsz életed minden területén. A munkahelyeden vezetői pozícióba kerülhetsz, vagy ha saját üzleted van, olyan lehetőséget ajánlanak neked, amit képtelenség nem elfogadni. Ugyanilyen kitörő örömmel fogadod majd talán a hírt, hogy az év végén végre megismered a lelki társadat, míg a párban élők újabb lépést tesznek kapcsolatuk megerősítésére, ami összeköltözés vagy eljegyzés formájában is megtörténhet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves