Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, aki jó hírt kap a hétvégén

2023. június 10.

1 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki jó hírt kap a hétvégén
© Shutterstock

Nemcsak egyszerűen jó hírt kaphat ez a három csillagjegy a hétvégén, hanem valami olyat, ami hosszú távú hatással lehet az életükre.


A Plútó visszalép a Bakba, a Merkúr belép az Ikrekbe, akárcsak a Hold a Halakba, és ez sok izgalmas fejleményt hoz a zodiákus tagjainak. A következő 3 csillagjegy élete nyomban fel is rázódik egy jó hír hallatán:

Bak

A hétvégén a Plútó visszalép a jegyedbe, és ez hatalmas változásokat idéz elő. Ne aggódj, mivel ez azt is eredményezi, hogy sikerül megszabadulnod egy régóta tartó kellemetlenségtől, legyen szó anyagi, munkahelyi vagy más jellegű problémáról. Most leginkább ezeken a területeken kaphatsz olyan hírt, ami nemcsak derűlátásra ad okot, de segíthet pozitívabb irányba terelni az életed egyéb részeit is.

Szűz

Van egy régóta húzódó probléma az életedben, de legalábbis valami olyan, ami álmatlan éjszakákat okoz? Akkor készülj, Szűz, mert most egy csapára véget érthet a szenvedésed. Üzenetben vagy telefonon keresztül közölhetik veled, hogy a dolog megoldódott, vagy legalábbis hamarosan meg fog. Nem mindenki fog örülni a sikerednek, de ne törődj az irigyekkel, inkább ünnepelj!

Halak

Mostanában aggódtál egy szeretted miatt? Vagy az anyagi helyzeted ad okot aggodalomra? Netán válaszra vársz attól, akit kiszemeltél? Akkor most örülhetsz Halak, hiszen a Hold a jegyedben nemcsak felerősíti a megérzéseidet, de jó híreket is hoz! Óriási megkönnyebbülést fogsz érezni, mert úgy érezheted: egy csapásra megoldódtak a gondjaid, de legalábbis az, ami annyi aggodalmat okozott.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves